Te-ai simțit vreodată copleșit.ă de prea multe posibilități și opțiuni?

coplesita

Poate că vrei să parcurgi diverse cursuri, cumpărate sau primite gratuit, dar timpul nu îți permite și deja s-a adunat o listă lungă. 

Sau poate că îți spui zilnic, că ai vrea să faci mai multă mișcare, să te informezi despre nutriție sănătoasă, să te ocupi de hobby-urile tale sau să îți regândești garderoba. 

Sunt atât de multe posibilități de care ai vrea să te bucuri, încât acest lucru ajunge să te blocheze și să nu mai faci nimic, de fapt. Lucru care, cu siguranță, adaugă și mai multă frustrare. 

Dacă simți toate astea, indiferent care sunt lucrurile în privința cărora te simți copleșit.ă și nu mai poți lua decizii, să știi că nu ești singurul/a. 

Și totuși sentimentul acesta de copleșire are la bază nu doar acumularea promisiunilor pe lista de lucruri pe care îți dorești să le faci, ci și un bagaj energetic, format din emoții, dezechilibre, convingeri și alte blocaje care pot apărea. 

Dar, indiferent cât de copleșitoare ți s-ar părea aceste situații, există întotdeauna soluții și modalități de a face față și, de ce nu, de a schimba felul cum vezi lucrurile. 

Așa că te invit la un webinar gratuit, cu tema “Copleșirea în fața prea multor posibilități”, în data de 6 aprilie, Sâmbătă, la ora 20.00 (ro). 

Vom petrece împreună aproximativ 90 de minute și vom discuta despre cauzele care stau la baza acestui sentiment și despre soluțiile practice pe care și tu le poți folosi pentru a te elibera de el. 

În cadrul acestui Webinar, nu doar că vei înțelege mai bine provocările cu care te confrunți, dar vei obține și resurse și sprijin pentru a le depăși cu încredere. 

Participă live sâmbătă la ora 20.00, pentru că ai ocazia să lucrăm împreună în direct, pe situația ta specifică.

https://zoom.us/webinar/register/WN_J3fzk2fKQt2U5ilCN_ycug

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW