3 motive să vindeci relația cu mama. Pe tine ce emoții te țin în loc?

Luni am avut prima întâlnire din programul Vindecă relațiile trecute. 

A fost o energie extraordinară și o lejeritate pe care nu am mai simțit-o până acum în edițiile precedente. 

 

Am sentimentul că am ajuns la formula ideală pentru aceste ateliere, astfel încât eliberarea și transformarea să se facă în modul cel mai eficient, dar și blând în același timp. 

 

Nu întâmplător încep cu MAMA. Știi, aș putea începe cu relațiile de cuplu, pentru că acolo e și focusul participanților. 

 

Doar că, eliberarea emoțiilor ce au legătură cu relația cu mama eliberează calea către noi profunzimi (pentru că relația cu mama, ai ghicit, afectează toate relațiile din viața noastră, așa că făcând curat aici, deja am făcut un prim pas și în curățarea celorlalte relații). 

 

Ador să văd cum, în fiecare ediție și cu fiecare grup de participanți care se formează, sunt alte emoții dominante care ies la suprafață în timpul atelierului. 

 

Iată ce emoții am eliberat în cadrul atelierului Mama, emoții ce au rămas captive în câmpul energetic și afectau modul cum experimentau fiecare relație din viața participanților. 

 

  • Dor, Deznădejde, Jale, Teroare, Frustrare, Indecizie, Lipsă de susținere, Defensivitate, Abuz de sine, Respingere (Moștenită de la MAMA), Defensivitate, Confuzie

 

  • Umilire, Furie (Moștenită de la TATA), Insecuritate, Neacceptare,  Plâns, Neacceptare, Încăpățânare, Deznădejde, Teroare, Insecuritate, Umilire, Deznădejde, Confuzie, Abandon, Insecuritate, Trădare

 

  • Furie, Umilire (Moștenită de la TATA), Confuzie, Depresie, Tristețe, Abuz de sine (Moștenită de la MAMA), Neajutorare (Moștenită de la MAMA), Durere sufletească, Șoc, Abuz de sine, Efort neprimit, Insecuritate

Observi că sunt câteva care se repetă? Sunt instanțe diferite ale acelorași emoții și chiar sunt curioasă, pe parcursul întregului program, cât de des vor mai apărea pentru a fi eliberate. 

 

Indiferent cum alegi să o faci și ce ghid sau metodă consideri potrivite pentru tine, îți dau, mai jos, 3 motive să lucrezi relația cu mama:

  • Vindecarea rănilor din trecut. A face pace cu trecutul îți dă voie să te concentrezi pe prezent și să îți construiești viitorul, așa cum îți dorești. 

 

  • Îmbunătățirea relațiilor interpersonale. Relația cu mama servește ca model pentru toate relațiile tale. Odată ce începi să vindeci această relație, vei observa schimbări semnificative în toate relațiile tale, pentru că modul cum te raportezi tu la alți oameni, la lume, și la propria persoană se schimbă. 

 

  • Călătoria către autenticitate. Vindecarea relației cu mama te ajută să te conectezi cu sinele tău autentic și îți dă curajul să trăiești în conformitate cu valorile tale. Te cunoști mai bine și te accepți așa cum ești cu adevărat. 

La fiecare ediție sunt persoane care se înscriu imediat după atelierul MAMA și dacă este și cazul tău, nu vreau să îți refuz această ocazie nici de data aceasta. 

 

Așa că, vin cu 2 vești bune. 


1. Poți accesa înregistrarea atelierului MAMA, un atelier cu un mare impact transformator, chiar și în cazul în care nu continui programul. Costul acestui atelier este de 180 lei. Ai acces la atelier pentru 30 de zile, timp suficient să îl parcugi nu o dată, ci chiar și de 2-3 ori, pentru a elibera chiar mai multe straturi de emoții captive. În plus, îți trimit și caietul de lucru al programului, astfel încât să te bucuri și de exercițiile de introspecție pe care le-am inclus pentru relația cu MAMA.

2. Și a doua surpriză este că, dacă, astăzi sau mâine, după vizionarea atelierului, decizi să ni te alături și să te bucuri de procesul complet de vindecare a relațiilor trecute, cei 180 lei reprezintă avansul și vei achita doar diferența până la prețul redus de 1.234 lei (mai plătești doar 1.054 lei). Continui astfel alături de noi, încă 5+1 ateliere și ai acces și la toate bonusurile externe.

Fă astăzi primul pas pentru eliberarea de bagajul emoțional din trecut, prin parcurgerea atelierului relația cu MAMA

 

Dă-ți voie să experimentezi relații autentice, armonioase și pline de iubire, prin eliberarea de emoții captive, tipare și convingeri care nu îți mai servesc. 

 

Iar dacă îți place, tare mult m-aș bucura să ne vedem mâine seară la atelierul relația cu TATA

 

Pe curând,

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW