Cum am ajuns la BUCUREȘTI. Despre intuiție, EFT și noi perspective

Poate ai văzut pe Facebook că am postat poze cu câteva persoane din comunitatea din București. 

Am fost în București pentru câteva zile, pentru un curs de EFT cu Oana Sorescu. 

Ți s-a întâmplat vreodată să simți un impuls să faci ceva, deși … nu pare chiar ușor de pus în practică? Și totuși să te pui pe treabă imediat, să faci cel puțin un pas în direcția aceea și apoi, parcă totul să se aranjeze ca prin minune?

Așa a fost și la mine cu plecarea aceasta. 

Cred că știi deja că pregătesc, în vară, un Summit EFT, un eveniment în care voi avea ca invitați unii dintre cei mai buni practicieni EFT din România, pentru a-ți da ocazia să afli mai multe despre această tehnică și despre beneficiile pe care le poate aduce în viața ta. 

În timpul unei discuții cu Oana Sorescu (oare ai auzit de ea? – eu am descoperit-o în 2020 la Flow Summit și de atunci am avut o speranță să o cunosc personal într-o bună zi), despre Summit, mi-a menționat că ține acest curs, fizic, la București, iar eu am decis instant că vreau să particip. 

Eu locuiesc în Franța, știi … 

Și totuși, pur și simplu am început să planific. Și totul a curs atât de fluid, încât am simțit că Universul mă susține în planul meu. Totul s-a aranjat super ușor. Am găsit bilete de avion exact în zilele în care aveam nevoie, dar și cazare în București (o altă poveste magică pentru mine – la doar 5 minute după ce am anunțat că sunt în căutare de cazare la București am primit o ofertă de nerefuzat). 

Și am simțit lejeritate pe tot parcursul acestei experiențe. Am ajuns la timp, am avut confort în avion, m-am întâlnit cu prieteni dragi în București și am petrecut timp frumos împreună, iar cursul … a fost absolut minunat. 

Ce vreau să-ți spun, înainte de a trece la subiectul de astăzi, este că e bine să-ți asculți intuiția. Să ai încredere în tine și în Univers că, dacă ceva e pentru tine, îți este benefic și te va ajuta să crești, cel mai probabil se vor aranja lucrurile în modul cel mai potrivit. Chiar și când pare greu sau imposibil. 

Și acum, revenind la EFT … 

Eu sunt certificată EFT din 2020 și cred că am câteva sute de ore de sesiuni 1 la 1 în care am lucrat cu oamenii cu EFT, pe diverse problematici. Ador această tehnică și o consider foarte utilă în restabilirea echilibrului emoțional. 

Cursul la care am participat mi-a adus o nouă perspectivă și sentimentul că e atât de ușor să rezolvi anumite provocări cu EFT, încât aproape că nu pare real. Mi-a adus structură în ceea ce știam și practicam deja cu oamenii cu care lucrez, astfel încât să o folosesc și mai eficient de acum înainte.

A fost revelator!

Tu ce simți despre această tehnică? Îți place, o vezi utilă? 

Poate că ai mai lucrat cu mine, fie în ateliere de grup, în sesiuni 1 la 1 sau poate că ai parcurs programul EFT pentru Succes Financiar. Sunt curioasă cum este pentru tine, așa că m-aș bucura să îmi scrii. 

Încă o dată mi-am confirmat valoarea programului EFT pentru bani (EFT pentru Succes Financiar) și cât de mult poate ajuta în dizolvarea emoțiilor negative, în eliberarea de blocaje și de tipare mentale nefolositoare, precum și în înlocuirea convingerilor limitative. 

Iar începând de acum, dacă participi la atelierele EFT lunare, vei observa că vin cu o nouă perspectivă, cu noi unelte, pentru a te susține în gestionarea emoțiilor și în îndeplinirea obiectivelor tale. 

Următorul atelier EFT este chiar mâine, la ora 17.00 și te invit cu drag să mi te alături pentru a lucra împreună cu această tehnică simplă și foarte eficientă.

Înscrie-te la atelier aici sau abonează-te astăzi și vei primi acces la acest atelier și la toate celelalte ateliere din următoarele 30 zile. În plus, abonamentul îți oferă acces la peste 80 de alte ateliere înregistrate, pe teme foarte diverse, cum ar fi amânarea, curățarea energetică a casei, intuiția, insomnia sau iubirea de sine

Iar despre Summit, de-abia aștept să-ți povestesc. Lucrez de zor și imediat ce lucrurile prind mai mult contur, vei afla și tu mai multe. Va fi în luna august și accesul tău va fi gratuit. 

Dacă vrei să mă susții însă, pentru ca eu să îmi investesc în continuare timpul și energia în planificarea acestui eveniment (care va fi absolut extraordinar, îți promit), cel mai bun mod este să te abonezi și să te bucuri de beneficiile atelierelor, până atunci. Astfel ai grijă și de starea ta de bine și mă ajuți și pe mine să organizez un eveniment ce îți va da acces la cei mai buni terapeuți EFT din România. 

Ne vedem mâine, live, la atelierul EFT. 

Pe curând, 

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW