Încă mai ai dubii? E ultima zi în care te mai poți înscrie!

Mesajul precedent a creat un val de reacții. Eu am povestit deseori despre provocările mele în relații și în cartea Relația perfectă chiar mi-am deschis sufletul și am împărtășit cu tine foarte deschis lecțiile mele, dar și soluțiile care m-au ajutat să-mi salvez relația, căsnicia. 

Dar se pare că mai sunt și persoane care nu știau povestea mea și cât de greu mi-a fost, poate persoane care poate m-au descoperit de curând. Vă mulțumesc pentru mesajele voastre de împărtășire, știu cât de greu este să ai probleme în relație și cât de apăsător e sentimentul de singurătate și de neputință, sentimentul că vrei să “repari” lucrurile și să nu știi cum. 

Dacă e și cazul tău, să știi că nu ești singur(ă). Iar dacă simți să-mi spui mai multe, sunt aici. 

La finalul email-ului precedent ți-am lansat invitația de a veni alături de mine în programul Vindecă relațiile trecute

Astăzi este ultima zi în care te mai poți înscrie, pentru că în seara aceasta începem. 

Știu că, uneori, e greu să iei o decizie, mai ales când vine vorba de investiția în propria ta dezvoltare personală. Poate te întrebi dacă acest program este cu adevărat pentru tine și dacă acum este momentul potrivit să ni te alături. 

Iată câteva dintre răspunsurile pe care le-am trimis persoanelor care mi-au scris zilele acestea. Poate că te ajută și pe tine să iei decizia cea mai bună. 

De cât timp am nevoie pentru a parcurge toate materialele din program?

Timp de 3 săptămâni, ne vom vedea de 2 ori/săptămână, lunea și joia. Petrecem împreună aproximativ o oră. Apoi, la o lună după finalizarea programului, ne mai vedem pentru încă un atelier. 

Suplimentar, ai un caiet de lucru cu câteva întrebări la care să răspunzi (doar pentru tine) înainte de fiecare atelier. Îți va lua maxim 10-15 min să îți notezi răspunsurile. 

Tu decizi dacă vii live la ateliere (eu așa recomand) sau le vezi în înregistrare (ai acces la acestea timp de 3 luni). 

E potrivit și dacă sunt într-o relație? Trebuie să venim împreună?

Da, este potrivit și dacă ești în cuplu sau căsătorit(ă). Pentru că, bagajul tău emoțional influențează relația ta și comportamentul partenerului(ei) față de tine. 

Atunci când începi să eliberezi emoțiile captive și blocajele, schimbările pozitive vor apărea, „ca prin minune”, și la partenerul tău. 

Nu este obligatoriu să veniți împreună, însă dacă amândoi considerați oportun, sunteți bineveniți. Pentru că fiecare are propriul bagaj emoțional cu care va lucra și astfel veți elibera, fiecare, ce este necesar. 

Dacă nu am o relație, are rost să vin?

DA! Propriile tale blocaje pot fi chiar motivul pentru care nu găsești un partener, pentru care atragi parteneri nepotriviți sau pentru care nu poți păstra o relație, pe termen lung. Eliberând emoțiile captive care creează aceste blocaje, ai ocazia să-ți clarifici ce îți dorești cu adevărat și să atragi partenerul cel mai potrivit ție. 

Eu am o relație minunată cu soțul / soția, dar în restul relațiilor am provocări. Cu copiii, cu colegii de muncă, chiar și cu familia extinsă, mereu au fost tensiuni. Mă ajută și în cazul acesta?

Dacă alegi să vii în program și să eliberezi emoțiile captive din relațiile trecute, vei vedea rezultate în toate relațiile din viața ta. Mulți dintre participanții din edițiile precedente, dar și eu personal, am văzut mari progrese în relația cu copiii, dar și în relațiile profesionale sau personale, nu doar în relația de cuplu. 

Dacă mai ai orice altă întrebare la care nu ai găsit răspuns AICI, scrie-mi și îți răspund cu drag. 

În câteva ore închid înscrierile și nu aș vrea să ratezi șansa de a vindeca relațiile din trecutul tău, de a te elibera de emoțiile captive și de a crea un nou viitor pentru toate relațiile tale, fie ele personale sau profesionale.

Ne vedem diseară, la ora 20.00, pentru primul atelier din program. Nu uita să intri și în grupul de WhatsApp al programului, după înscriere. 

 

Pe curând!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW