Cât de conectat(ă) ești cu intenția ta?

Dacă ai fost la webinarul gratuit din 9 martie, poate că ai prins discuția despre obiective și cum foarte multe persoane își spun că vor să obțină ceea ce este aliniat cu ele.

Și explicam atunci că, deși sună foarte frumos și e minunat să îți dorești lucruri care sunt aliniate cu cine ești tu cu adevărat și cu lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru tine, această formulare te poate ține în loc.

Pentru că, de fapt, tu NU poți să ai DECÂT ceea ce este aliniat cu tine. Cu energia ta. 

Ești precum un magnet, care acționează pe o anumită frecvență și astfel poate atrage doar un anumit tip de lucruri, evenimente, realizări, oameni, etc. 

Astfel că, viața ta acum, ceea ce ai și ești acum este exact ceea ce este aliniat cu tine și energia ta de acum. 

Dacă vrei altceva, ai nevoie să lucrezi la energia ta. Să faci și acțiuni, desigur, dar pentru a putea primi și accepta în viața ta noua realitate, e nevoie să fii pe “frecvența potrivită”. 

Așa că, mai corect este ca, după ce ai stabilit intenția și ai trecut prin acel proces de analiză în care îți validezi faptul că intenția ta este ceea ce îți dorești, că îți este benefică și că este în acord cu ceea ce vrei să devii, pe termen lung și viața pe care o vrei, procesul este exact invers.

Nu ceri ceea ce este aliniat cu tine (pentru că, am spus, ai deja fix ce este aliniat cu tine în acest moment) ci te aliniezi la intenția ta.

Te conectezi cu intenția ta și îți aliniezi energia, astfel încât să devii persoana care poate atrage și menține obiectul intenției tale.

Cine trebuie să devii și care este energia ta pentru a obține ceea ce îți dorești?

Vorbim mai mult despre acest aspect și vom lucra la conectarea cu intenția sau intențiile noastre, pe data de 22 martie, la ora 17.00.

EFT este foarte eficient în a scoate la suprafață ce este de lucrat, pentru eliberarea emoțiilor care te țin în loc. 

Așa că, pregătește intențiile tale pentru următoarea perioadă sau pe termen lung, cum preferi și vino să te conectezi cu ele, să te aliniezi cu energia lor și să îți scurtezi drumul de la intenție la manifestare.

Te aștept cu drag, fie că alegi să vii doar la acest atelier (te poți înscrie aici), sau dacă decizi să te abonezi și să lucrezi cu EFT o dată pe lună, în fiecare lună, pentru a avea grijă constant de energia ta și de puterea “magnetului” tău

Abonamentul este disponibil aici și, pentru a te ajuta să iei decizia mai ușor, îți reamintesc și că, la abonare, vei primi CADOU programul “EFT pentru SUCCES FINANCIAR | Îndrăznește să-ți DUBLEZI VENITURILE în 28 de zile”. 

Dacă ai obiective pe plan financiar, acest program de 28 de zile te va ajuta să lucrezi, zilnic, pe simptome, emoții, convingeri și evenimente din trecut, ce au legătură cu banii și succesul tău financiar. 

Astfel plătești în prima lună 234 lei (în loc de 180 lei pentru atelier și 420 lei pentru program, deci în total 600 lei), iar începând cu a doua lună plătești 99 lei (în loc de 180 lei).

*Dacă ai deja programul cumpărat, folosește cuponul abonamenteft ca să plătești 99 lei din prima lună.

Îți iei astfel angajamentul față de tine, că vei lucra în fiecare lună la starea ta de bine și la transformarea ta persoana care își îndeplinește toate dorințele acelea îndrăznețe. 

Ne vedem vineri, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW