Îți era dor de un atelier gratuit? Ne vedem pe 9 martie 

În ultimul timp am sentimentul că activitatea mea a prins viteză și s-a extins în mai multe direcții. 

Iubesc asta și mă bucur pentru fiecare lucru nou pe care îl fac și de modul cum se îmbină tot ceea ce am studiat și am practicat cu misiunea mea de a crea lumea în care oamenii sunt fericiți, din interior. 

Am început să-mi structurez oferta astfel încât să răspund cât mai bine nevoilor tale, să te susțin în călătoria ta către cea mai bună versiune a ta. 

M-am gândit să susțin un Webinar gratuit în care să-ți vorbesc despre aceste tehnici pe care le am la dispoziție pentru a-ți veni în ajutor, despre felul cum funcționează și beneficiile pe care le oferă, despre cum poți lucra cu mine, astfel încât să te susțin în modul cel mai potrivit nevoilor și dorințelor tale. (Dacă mă urmărești deja, știi că mie nu îmi place doar teoria, așa că îmi doresc să lucrez cu tine în timpul webinarului.)

Am dezvoltat o aplicație care să-ți facă accesul mai ușor, susțin în continuare sesiuni 1 la 1 în care îmbin toate tehnicile în care sunt certificată, ateliere de grup și am și programe special create pentru a te susține pe plan financiar, dar și în sfera relațiilor.

Te invit, pe data de 9 martie, la un webinar gratuit în care vei afla mai multe despre modurile cum poți folosi Eliberarea Emoțională și tehnicile de echilibrare a corpului și a emoțiilor pentru a-ți transforma viața și a rămâne motivat(ă) și în energia potrivită pentru a înainta către scopurile tale. 

Tema webinarului este: Îndoiala și Autosabotarea. Eliberează blocajele energetice simplu și ușor. Creează o nouă realitate care te susține să mergi înainte.”

Vei afla mai multe despre:

  • Ce este eliberarea emoțională,
  • Cum te influențează emoțiile și care este impactul lor asupra stării de bine și sănătății tale,
  • Cum să ai grijă de emoțiile tale și să adopți o rutină de igienă emoțională,
  • Ce mesaje îți transmite corpul tău și cum se pot corecta dezechilibrele din corp,
  • Cum te influențează sistemul tău de credințe și cum poți schimba credințele limitative.

Va fi o ocazie bună să mai stăm de vorbă și îți mărturisesc că îmi doresc să lucrez în direct cu unii dintre participanții în direct, pentru a le permite să experimenteze o sesiune de eliberare emoțională. 

Toate tehnicile de eliberare emoțională pe care le folosesc în lucrul cu oamenii ajută la eliberarea emoțiilor captive, la depășirea blocajelor, la detașarea de trecut și la corectarea dezechilibrelor asociate cu toate acestea. 

Toate acestea contribuie la starea ta de bine, la reducerea stresului și, în timp, la o sănătate mai bună. 

Totul începe cu tine însă. Cu atenția ta către ceea ce simți, către gândurile pe care le ai, către mesajele pe care corpul tău ți le transmite. 

Și pentru a-ți fi mai ușor să știi ce e de făcut pentru a menține o stare interioară de bine și pentru a trece peste îndoială și autosabotare, te aștept la webinar pentru că exact despre asta vom vorbi. 

Te aștept cu drag și te încurajez să inviți și alte persoane care crezi că ar vrea să audă această informație. 

Accesul este gratuit și vom petrece împreună aproximativ 60 de minute. Începem la ora 20.00, pe 9 martie.

Dacă sunt întrebări, mai putem sta 10-15 minute la final pentru a vă răspunde. 

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii, chiar aici

Te aștept, cu drag!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW