Simți uneori că îndoiala și autosabotarea te împiedică să-ți urmezi țelurile și să ajungi la potențialul tău maxim?

indoiala si autosabotarea

Uneori, chiar și atunci când știi exact ce vrei să realizezi și chiar ești sigur(ă) că poți ajunge acolo dacă faci acțiunile potrivite, sentimentul de neîncredere și tendința de a te sabota pot să apară, îngreunându-ți progresul și împiedicându-te să înaintezi.

Autosabotarea arată lipsa de fidelitate față de viziunea ta, față de acel “tu, din viitor”. De cele mai multe ori se manifestă prin decizii care îți servesc în acest moment, dar nu sunt în acord cu ceea ce îți dorești să întreprinzi. 

De exemplu, vrei să slăbești, dar mănânci foarte multe dulciuri sau junk food, alegând plăcerea de moment și nu beneficiul sinelul viitor. 

Sau poate că ai de lucru la un proiect important, iar tu alegi să te uiți la un serial. 

Sigur că, de multe ori, în spate mai sunt și alte emoții sau frici care te determină să acționezi așa. 

Pe 9 martie, la ora 20.00 te invit să mi te alături la un webinar gratuit, unde vom explora împreună tehnici puternice de eliberare emoțională și echilibrare a corpului și a emoțiilor. 

Vom vorbi despre cum poți depăși îndoiala și autosabotarea și să îți creezi o realitate care te susține în drumul către scopurile tale.

În cadrul acestui webinar, vei descoperi:

  • Cum să-ți gestionezi emoțiile și să îți creezi o rutină de igienă emoțională
  • Rolul sistemului de credințe în viața ta și cum să schimbi credințele limitative
  • Cum să identifici și să corectezi dezechilibrele din corpul tău
  • Tehnici practice de eliberare emoțională pentru reducerea stresului și îmbunătățirea stării de bine

Înscrie-te și fii prezent(ă) online, pentru că ai ocazia să lucrezi în direct cu mine, cu tehnici pe care le folosesc doar în sesiunile 1 la 1.

Tema atelierului este “Îndoiala și Autosabotarea. Eliberează blocajele energetice simplu și ușor. Creează o nouă realitate care te susține să mergi înainte.” Accesul este gratuit, dar locurile sunt limitate, așa că rezervă-ți locul acum. 

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW