Ce este dragostea de sine? (Și o ofertă pe care nu trebuie să o ratezi)

Am trimis luna trecută un mic chestionar care să mă ajute să fac programul Vindecă Relațiile Trecute și mai util pentru tine. 

Îți mulțumesc dacă ți-ai luat timpul să îmi răspunzi. Au fost câteva informații chiar interesante, atât de la cei care au parcurs deja programul cel puțin o dată, cât și de la cei care nu l-au parcurs încă. 

Mă bucur că noua ediție chiar rezolvă o mare parte din lucrurile pe care vi le doriți suplimentar, pentru a completa foarte frumos ceea ce facem în cele 3 săptămâni petrecute împreună. 

Și am observat, printre răspunsuri, că cineva a menționat că ar fi minunat să lucrăm pe dragoste de sine, pe relația cu sinele. 

Iar vestea bună este că acesta este deja unul dintre subiectele pe care lucrăm. Cel de-al cincilea atelier din Program are ca temă “Relația cu tine și cu Corpul tău”. 

Lucrăm astfel pe cea mai importantă relație din viața ta. Relația cu tine însuți/însăți. 

E important să cureți tot bagajul emoțional de aici, pentru a putea să ajungi la iubire și acceptare de sine necondiționată. 

Pentru că, de multe ori, lipsa iubirii de sine duce la probleme și în relațiile de cuplu. Pentru că nivelul dragostei de sine determină și nivelul de merit. Cu alte cuvinte, felul cum te comporți tu cu tine arată felul cum te aștepți sau cum crezi că meriți să fii tratat(ă), așa că va determina și tipul de partener și de relație pe care îl poți primi în viața ta. 

Nu puteam să sărim peste această temă ?. 

Și acum vin cu încă 2 vești bune. 

Prima este că am deschis înscrierile pentru programul Vindecă Relațiile Trecute (începem pe 20 mai), și pe site este un preț redus.

Doar că, în cazul în care ai participat deja în oricare dintre edițiile trecute sau dacă ești abonat(ă), ai o reducere specială, suplimentar celei de pe site. Mai exact, ai 41% reducere, astfel că, dacă  decizi să te înscrii în programul Vindecă Relațiile Trecute, vei plăti doar 864 lei, în loc de 1.470 lei.

De ce 41%? Pentru că tocmai am împlinit 41 de ani și e încă un mod de a sărbători alături de tine. 

Ai astfel acces la:

  • toate cele 6 ateliere care sunt deja cunoscute din edițiile precedente
  • atelierul bonus care are loc la o lună după finalizarea programului
  • înregistrările atelierelor, pentru încă 3 luni după finalizarea programului
  • acces la grupul privat de Whatsapp, unde poți comunica atât cu mine, cât și cu ceilalți participanți
  • toate bonusurile exclusive, în valoare de 910 lei

iar tu vei plăti … doar 864 lei. 

Și asta nu e tot. 

Doar luna aceasta și doar pentru primele 5 persoane care se înscriu în urma acestui email, am un cadou special.

Înscrie-te chiar acum pentru a fi printre primii 5 și vei primi CADOU accesul la înregistrarea workshop-ului “Eliberează Blocajele și Accelerează Manifestarea Intențiilor Financiare pentru 2024” susținut în luna Ianuarie de mine împreună cu Florin Păsat (în valoare de 297 lei). 

Fie că ești abonat deja și accesezi programul la prețul de 864 lei, fie că astăzi te abonezi și accesezi programul, dacă ești printre primii 5 care se înscriu, vei primi acces la workshop-ul cu Florin Păsat. 

Cadoul este valabil și dacă te înscrii la prețul standard din această perioadă, prețul EARLY BIRD de 1.234 lei.

Aici te poți înscrie, cu sau fără voucher de abonat.

Dacă ai orice întrebare despre program sau despre oferta aceasta, nu ezita să îmi scrii. 

Pentru abonați reducerea este deja calculată, tot ce ai de făcut este să intri în contul tău, să pui în coș cursul, iar în pagina de plată vei vedea afișat prețul de 864 lei.

Pentru participanții edițiilor anterioare am pregătit un voucher de reducere pentru a plăti doar 864 lei. Răspunde-mi la acest email sau scrie-i Florinei (+33 6 31 73 10 11) să ți-l trimit ca să poți face înscrierea. 

Pe curând!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW