Atelier Exclusiv: Eliberează-te de Convingerile Limitative și Începe Să Trăiești în Abundență

Te-ai întrebat vreodată de ce unele persoane par să atragă abundența în viața lor, în timp ce altele se luptă să obțină succesul dorit sau chiar și pentru minimul necesar pentru a se simți în siguranță dpdv financiar?

Poate că obișnuiai să cauți explicația în exterior și să îți spui că au avut un start mai bun, au avut susținere sau poate crezi că au avut noroc.

Doar că răspunsul nu este niciodată în exterior, ci în interiorul nostru. 

Iar unul dintre lucrurile care determină realitatea noastră și prosperitatea de care ne putem bucura este reprezentat de credințele noastre limitative. 

Acestea sunt idei sau gânduri pe care le avem despre noi înșine și despre viață, despre lumea din jur și despre posibilitățile noastre. Ele ne pot împiedica să experimentăm abundența și prosperitatea, ne țin departe de succes, bani, recunoaștere și nu ne dau voie să ne atingem potențialul maxim. 

Aceste convingeri sau credințe pot părea adevăruri sau concluzii realiste la care am ajuns în urma unor experiențe trecute. 

Doar că, de cele mai multe ori este doar în aparență așa. De fapt, majoritatea sunt preluate din mediul exterior sau chiar moștenite, influențate de societate și de feedback-ul negativ primit de la cei din jur. 

Impactul acestor credințe asupra realității tale, asupra vieții tale personale și profesionale poate fi devastator. Nu numai că te țin departe de oportunități și progres, dar te fac și să iei decizii și să adopți comportamente care te mențin într-un cerc vicios de lipsuri și nerealizări. 

Credințele sunt adânc înrădăcinate în subconștientul tău și de acolo își exercită controlul asupra vieții tale. 

El (subconștientul) dictează ce gândești, ce spui și, evident, cum acționezi. Așa că influența asupra rezultatelor tale este foarte puternică. 

Carl Gustav Jung, renumitul psiholog, spunea “Până nu faci subconştientul conştient, îţi va conduce viaţa şi tu îl vei numi soartă.” 

Așa că, ce spui, ești gata să-ți schimbi soarta sau norocul pe care mai dădeai vina uneori pentru faptul că nu ai ceea ce îți dorești sau pentru că nu ai la fel de mult succes ca alți oameni pe care îi admiri?

Pe 30 aprilie ne vedem la un Atelier cu plată, în care vom lucra pe eliberarea emoțiilor care susțin credințele tale limitative, cele care te țin departe de prosperitate. 

Ne vom folosi de Codul Emoțiilor pentru a identifica exact care sunt acele emoții care te țin în acest cerc vicios al credințelor limitative și al întâmplărilor și deciziilor care sunt menite să-ți confirme și întărească acele convingeri. Și nu numai că le identificăm, dar le și eliberăm, în timpul Atelierului. 

Eliberând încărcătura emoțională din jurul convingerilor, dar și cea legată de evenimente trecute ce au adăugat argumente pentru ca tu să crezi și mai tare acele lucruri care te blochează, vei vedea cum, dintr-o dată, te eliberezi și de aceste credințe și poți merge mai departe, liber(ă), pe drumul către prosperitatea și abundența la care visezi. 

Atelierul cu tema “Abundență și Credințe Limitative: Eliberează Convingerile care îți Blochează Prosperitatea” are loc pe data de 30 aprilie, la ora 17.00. 

Dacă ești abonat(ă), ai link-ul de conectare în contul tău, aici

Dacă nu ai încă abonament, ai 2 opțiuni:

  • Te înscrii la atelier, aici, cu 180 lei. Și reține că mai poți invita o persoană să participe live alături de tine. 
  • Te abonezi și ai acces la acest atelier + toate atelierele din platformă + toate atelierele live din următoarele 30 de zile, cu 237 lei. 

Alegerea este a ta. 

Orice ai alege, ne vedem pe 30 aprilie, la ora 17.00 pentru un atelier foarte intens, care te va ajuta să te eliberezi de convingerile limitative care îți blochează prosperitatea. 

Pe curând!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW