1+1 sau 1 la 1? Ce alegi luna aceasta?

Astăzi ne jucăm cu cifrele. De fapt, cu cifra 1. 

Pentru că luna aceasta ai o ofertă limitată și o noutate. 

Oferta specială este pentru tine dacă te înscrii la oricare dintre atelierele lunii sau dacă ești abonat(ă). 

   

   • Dacă te înscrii la atelier, poți invita încă o persoană care să participe live (nu va primi și acces la înregistrare). 

   • Dacă ești abonat(ă), poti invita încă o persoană să participe live la oricare dintre ateliere. Sau la toate. Poate fi aceeași persoană sau pot fi persoane diferite la fiecare dintre ateliere. 

  Ce trebuie să faci? 

  Să îmi trimiți datele persoanei – nume și adresă de email, pentru ca eu să îi trimit linkul de conectare. 

  Această ofertă este valabilă doar în luna aprilie, așa că, te invit să profiți și să faci cadou unei persoane dragi participarea la oricare dintre ateliere. 

  Iar noutatea este că am introdus un preț special în cazul în care vrei să te abonezi la atelierele lunare (în acest moment prețul chiar este foarte mic, 237 lei / lună), dar poate vrei și o sesiune 1 la 1 în fiecare lună. 

  În cazul acesta plătești 548 lei / lună și ai acces la toate atelierele lunare live și în înregistrare, la toate materialele din platformă și poți programa și o sesiune 1 la 1 cu mine (de 30 de minute) în care să lucrăm pe ce simți tu că este important pentru tine în acest moment. Putem lucra cu Codul Emoțiilor, cu Body Code sau cu Belief Code, în funcție de ce este mai potrivit pentru tine în acel moment. 

  Aici te abonezi doar la atelierele lunare (cu 237 lei pe lună)

  Aici te abonezi la ateliere lunare + sesiune 1 la 1

  Sesiunile private le poți programa tu (direct în aplicația relația perfectă), în funcție de intervalele disponibile și de programul tău. 

  Atelierele de grup sunt foarte valoroase și foarte intense, pe parcursul lor având ocazia să eliberezi un număr foarte mare de emoții sau să echilibrezi aspecte mai complexe. Însă, de multe ori, situația ta specifică are nevoie de o abordare personalizată, care îți va grăbi considerabil evoluția. 

  De ce am făcut accesul la abonamente atât de facil și avantajos?

  Este foarte important să integrăm faptul că dezvoltarea personală este un proces continuu și că lucrul cu tine este o investiție în propria ta evoluție și stare de bine. 

  În lumea aceasta agitată și cu multitudinea de responsabilități pe care ți le asumi, e ușor să uiți de tine, să nu îți mai rămână timp pentru a te cunoaște și a te ocupa de igiena ta emoțională. 

  Spun igienă pentru exact așa o văd. Ca pe un proces similar celui de igienă fizică, ce trebuie făcut periodic dacă vrei ca starea ta emoțională, puterea ta de decizie și de concentrare și nivelul tău de armonie cu viața și cu cei din jur să fie unul care să te mulțumească. 

  Iar dacă te-ai obișnuit să îi pui pe ceilalți pe primul loc, aș vrea să-ți aduci aminte că, pentru a fi în serviciul celorlalți, e nevoie ca TU să fii bine mai întâi. 

  Așa că îmi doresc să te ajut să iei decizia de a te pune pe primul loc, să fii tu numărul 1 pe lista ta de priorități, alegând abonamentul, în oricare formă ți se pare mai potrivită și astfel să faci din grija pentru tine un obicei. 

  Iată, mai jos, programul lunii Aprilie, mai sunt încă 3 ateliere până la final de lună și te aștept cu drag la oricare dintre ele.

  APRILIE 2024 RELATIA PERFECTA

  Îți doresc o zi minunată!

  Vrei să lucrăm împreună?

  Abonamentul All Inclusive – accesează peste 80 de ateliere în ritmul tău: EFT, Codul Emoțiilor, Body Code, Belief Code, programul Manifestă Obiectivul tău, cartea Relația Perfectă, Meditații Ghidate.

  Descarcă aplicația Relația Perfectă: iphone AppstoreGoogle Play, Samsung Galaxy Store, Huawei App Gallery și descoperă resursele pregătite acolo: Programul Magia, 30 de formule de înțelepciune, Drumul spre Sănătate și sesiuni demonstrative.

  Lucrăm 1-1 folosind tehnicile EFT, Codul Emoțiilor, Body Code, Belief Code, Sistemul Semințelor. Alege sesiunea dorită în Shop.

  Lasă un răspuns

  Relația Perfectă

  FREE
  VIEW