Cine face curat zilele acestea? Mă ofer să te ajut, accepti?

Cum te simți zilele astea? Cu 1 mai și Sărbătorile Pascale care se apropie, am observat că mulți oameni au decis să ia o pauză în perioada aceasta și să se ocupe de anumite lucruri pe care le-au amânat de mult. 

Și, cel mai des, mai ales dacă ești femeie, s-ar putea ca aceste preocupări să însemne o curățenie strașnică a propriei case. 

La mine, recunosc, curățenia face parte din programul acestor zile. Curățenia spațiului extern, dar și a celui intern. 

Așa că poate ai observat că te invit și pe tine să te alături. Mâine ne vedem pentru un atelier Body Code (cu plată), iar Sâmbătă este Webinarul (gratuit) în care lucrăm pe relația cu părinții și impactul ei asupra întregii tale vieți. 

Sunt 2 ocazii foarte bune de a lucra în direct cu mine (dacă ai măcar un strop de noroc), pentru că ambele sunt practic ateliere de grup în care lucrez în direct cu 2 sau 3 persoane dintre cele prezente, pornind de la situația lor specifică. 

Sunt singurele ocazii de luna aceasta în care poți lucra cu Body Code la un cost atât de accesibil, astfel că îți recomand să nu ratezi nici unul dintre aceste evenimente. 

De ce spun asta?

Întreaga ta experiență de viață, de la momentul concepției încoace, este stocată în corpul tău. Acest computer uimitor a păstrat fiecare experiență, fiecare gând, cuvânt sau acțiune, a ta sau a celor din jur și a memorat totul în diverse părți ale corpului, până la nivel celular. 

Doar că nu toate sunt pozitive și nu toate îți fac bine. Iar cele care sunt mai puțin bune, negative, traumatice, dăunătoare, sau doar nepotrivite pentru tine, pot crea dezechilibre energetice care se pot manifesta sub forma problemelor fizice sau emoționale.

Body Code este o metodă absolut uimitoare ce acționează ca un scanner pentru a identifica exact care sunt dezechilibrele și sursa lor, dar și pentru a te ajuta să le corectezi energetic. 

Corpul îți vorbește continuu, doar că tu nu poți să îl înțelegi. 

Vino să descifrăm împreună ce încearcă acest computer extraordinar să îți transmită și să corectăm dezechilibrele pentru a te bucura de o stare de sănătate și bunăstare optime. 

La Atelierul Body Code te poți înscrie aici (cu 180 lei) sau te poți abona (cu 237 lei) și astfel ai acces la toate cele 5 ateliere de luna aceasta. Tu alegi ce ți se potrivește mai bine. 

*** Iar dacă te abonezi, să nu uiți să parcurgi și atelierul despre curățarea energetică a casei,  foarte util în perioada aceasta! Ai deja acces la el în contul de abonat. 

Iar Sâmbătă, vino cu inima deschisă, fără niciun cost. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii, AICI. 

Te aștept cu drag, mâine, la o tură de curățare energetică. 
Până atunci, să avem spor la curățarea fizică a casei! 😊

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW