Cum te ajută intuiția să obții ceea ce vrei?

Sper că petreci zilele acestea liniștit(ă), alături de familie și te bucuri de un Paște așa cum îți dorești. 

Pentru fiecare dintre noi, sărbătorile pot avea o altă semnificație sau pot fi lucruri diferite pe care le așteptăm cu nerăbdare. 

Cel mai important este să te asculți pe tine și să găsești echilibrul între ceea ce îți dorești și ce e necesar să faci în perioada aceasta. 

De fiecare dată când sunt sărbători sau diverse zile libere ce ne încetinesc ritmul vieții, ce ne dau o pauză, chiar și pentru scurt timp, e o ocazie bună să ne întoarcem privirea spre interior. 

În perioadele acestea eu mă simt mereu mai inspirată ca niciodată, îmi vin idei și am sentimentul că sunt mai conectată cu mine decât de obicei.

Astăzi aș vrea să vorbim despre intuiție. Această abilitate a ființei umane, această sursă de cunoaștere profundă este de multe ori trecută cu vederea, deși ne poate fi de ajutor în multe aspecte ale vieții noastre. 

Intuiția este un sistem de ghidare interioară, care este tot timpul cu noi și încearcă să ne transmită mesajele ei, doar că, de multe ori, nu suntem atenți sau nu luăm în serios informațiile primite. 

Cum se manifestă intuiția?

Intuiția își face simțită prezența printr-o senzație subtilă, o voce interioară sau doar sentimentul că o anumită decizie este corectă, chiar dacă nu avem argumente logice pentru a o susține. 

Pur și simplu, „simți” că asta trebuie să faci. 

Unii oameni o mai numesc instinct. 

Intuiția este conectată la subconștientul tău, care are la dispoziție mult mai multe informații decât are mintea ta conștientă. Așa că, de foarte multe ori, o decizie luată pe baza intuiției se poate dovedi mai potrivită decât una luată pe baza unui raționament sau a unei liste pro și contra. 

Intuiția îți poate indica direcția corectă atunci când trebuie să faci o alegere sau te poate avertiza asupra unor riscuri iminente. Ți s-a întâmplat  vreodată să iei o decizie bazată pe intuiție și să descoperi că a fost cea mai bună decizie pe care o puteai lua?

Intuiția te poate ajuta să te cunoști mai bine și să te conectezi cu sinele tău interior. Ascultându-ți intuiția, poți descoperi adevăruri ascunse și să trăiești o viață în acord cu adevărul tău interior.

Intuiția joacă un rol important și în relațiile interpersonale. Intuiția ne ajută să avem relații autentice, să întelegem mai bine propriile sentimente, dar și pe ale celor din jur și ne poate ajuta să menținem armonia în relațiile de orice fel. 

Dar cum activezi intuiția și cum te conectezi la puterea ta interioară?

Intuiția este activă tot timpul și mesajele ei vin către tine mereu. 

Tot ce trebuie să faci este să înlături blocajele care te împiedică să o auzi și care te îndeamnă să te îndoiești de semnalele pe care le primești. 

Și tu poți face acest lucru, foarte simplu,  prin eliberarea emoțiilor captive care îți blochează intuiția, care nu te lasă să o auzi și care nu îți dau voie să o iei în serios și să te bucuri de înțelepciunea ascunsă în interiorul tău în toate momentele în care ar fi utilă. 

Cu cât energia din corpul tău curge mai lin și mai curat, cu atât îți va fi mai ușor să identifici senzațiile emoționale și fizice care îți indică răspunsul la întrebările tale de zi cu zi. 

Mâine, 7 mai, la ora 16.30, ne vedem, live, pentru un atelier cu tema “Învinge-ți Limitele: Activarea Intuiției și Puterii Interioare”. 

Vom lucra cu Codul Emoțiilor pentru a identifica și elibera toate emoțiile captive ce stau în calea conectării tale cu propria intuiție.

Astfel:

  • Vei dobândi mai multă claritate mentală, având acces la o sursă extraordinară de informații
  • Vei lua mai ușor decizii, iar alegerile tale vor fi aliniate cu adevărul tău interior
  • Eliberând emoțiile care îți blochează curgerea lină a energiei, vei putea recunoaște senzațiile interioare pentru a primi mesajele intuitive ce vin spre tine în fiecare zi
  • Îți activezi puterea personală și îți depășești limitele, avand la dispoziție un sistem de ghidare menit să te protejeze

Activează-ți abonamentul chiar acum și vei avea linkul de acces la atelier direct în contul tău, în platformă sau în aplicație. 

Pe mâine!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW