Te-ai întrebat vreodată de ce se vorbește atât de mult despre vindecarea relației tale cu mama și tata?

Relația cu mama și relația cu tata sunt primele și cele mai semnificative legături pe care le dezvoltăm în viață. 

Aceste relații ne influențează în mod substanțial viața, modul cum ne raportăm la ceilalți și chiar alegerile pe care le facem, în toate ariile vieții. 

Iar când spun relația, nu vorbesc despre relația exterioară. Pentru că uneori poți să ai o relație bună cu ei, să vorbiți, să vă vedeți, să fie totul bine. Dar în interiorul tău să porți durerea unor întâmplări din trecut, din copilărie poate, când te-ai simțit nedreptățit(ă), neiubit(ă), abandonat(ă) sau respins(ă). 

Și porți cu tine povara emoțiilor copilului acela care a suferit din cauza comportamentului părintelui și, până când nu te eliberezi de toată această durere și de toate emoțiile captive în corpul tău, nu vei face decât să aduci în viața ta diverse situații care te fac să simți, într-un fel sau altul, exact acele emoții. 

Mama și tata ți-au dat viață. Iar tu ești jumătate mama, jumătate tata. 

Să fii supărat(ă) pe unul dintre ei, să îl/o judeci, să îi respingi, e ca și cum nu accepți jumătate din tine. 

Indiferent ce s-a întâmplat în copilăria ta și ce anume doare atunci când te gândești vreau să reții două lucruri:

  • Nu-ți folosește la nimic să păstrezi toate acele sentimente negative în interiorul tău
  • Eliberarea de trecut și de emoțiile dureroase nu îți șterge amintirile, ci te ajută să le privești neutru și fără să simți tot ce ai simțit până în acest moment. 

Ești gata să te eliberezi de trecut, să vindeci relația cu părinții tăi și să deschizi calea către lucruri minunate în relațiile tale (și nu numai)?

Vino în programul ???????̆ ?????̦???? ???????, unde, cu ajutorul metodei Codul Emoțiilor, vom elibera toate emoțiile captive care ies la suprafață referitor la fiecare dintre aceste relații. 

????????? ???????? ? ????????, ??̂?? ? ?? ??̆???̆??̂??̆, ?̂?????̂?? ?? ???? ?? ?? ?????????.

Vom lucra pe cele mai importante 5 tipuri de relații din trecutul tău, începând cu părinții și continuând cu celelalte relații din copilăria ta sau chiar relația cu copiii tăi, relațiile de cuplu și relația cu sinele. 

Este un program profund și transformator, care te ajută să te eliberezi de bagajul emoțional, de tipare emoționale și de gândire și de blocajele care te împiedică să trăiești relații armonioase.

??? ???? ?????? ?̂????????? ?? ???????, ?????? ?̦? ?????? ???????????? ????????̆ ?? ?????? ??????? (????).

Dacă decizi să te înscrii deocamdată doar la primul atelier, în urma acestuia poți decide dacă vrei să mergi mai departe alături de noi, în celelalte 5 ateliere (în limita locurilor disponibile).

???̆???̦??-?? ?̦? ???????̆-?̦? ?????, ?????? ? ?? ??????? ?? ????? ????̦???? ??????? ?̦? ????????? ?? ?̦?? ?? ?????? ?̦? ? ?? ????? ?????? ?? ?? ??????? ?̦? ?????? ?? ?????̦?? ??????????, ?̂? ???? ?? ????̦? ????????(?̆), ?????(?̆), ????̦????(?̆).

?̂??????-?? ???? ?? ????????? ???? ??????? ??? ?????̆??̆ ?̂????? ????????? ?̦? ???? ???̆???? ?? ??? ?? ????? ???? ? ????????.

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW