Învață să lucrezi cu copilul interior și descoperă cum te poate aduce mai aproape de sinele tău autentic

Eu învăț continuu și descopăr noi moduri prin care îți pot fi de ajutor. 

Cred că ai observat că am început să combin tehnicile în atelierele pe care le susțin. De exemplu, în atelierele de Codul Emoțiilor, am integrat tot mai des lucrul cu convingerile, care este, de fapt, din Belief Code. Și asta pentru că îmi doresc să te ajut să depășești toate blocajele, să eliberezi emoțiile captive și să îți regăsești echilibrul interior. 

De mult îmi doresc să fac un atelier cu tema copilului interior.

Și asta pentru că văd foarte des programe dedicate acestui subiect și am sentimentul că eu văd lucrurile puțin diferit. Așa că dacă ai mai lucrat până acum cu copilul interior și totuși simți că viața ta nu este aliniată, mi-ar plăcea să vii la atelier și să afli ce anume a lipsit din acest proces de vindecare. 

Va fi un atelier interesant, în care voi folosi o întrepătrundere de tehnici, pentru a te ajuta să eliberezi blocajele și să pornești procesul de eliberare a sinelui tău actual, dar și a copilului interior. 

Când și unde?

Atelierul are loc mâine, 9 iulie, la ora 20.00, online. 

Cum accesezi atelierul Copilul Interior?

Dacă ești abonat(ă) ai linkul de participare direct în cont. 

Dacă nu te-ai abonat încă, te poți abona cu doar 237 lei/lună, aici, pentru a avea acces la toate atelierele pe care le susțin, atât în direct, cât și în înregistrare, pe toată perioada cât ai abonamentul activ. 

Iar dacă abonamentul nu e varianta potrivită pentru tine acum, să știi că am introdus o nouă opțiune acum, de participare doar live, cu 100 lei.

Ce vom face în cadrul atelierului?

  • Vei înțelegere o perspectivă nouă, consider eu mult mai profundă, a copilului interior: Vei descoperi ce înseamnă cu adevărat să lucrezi cu copilul tău interior și de ce este important să integrezi această parte a ta în viața de zi cu zi.
  • Vei lucra cu tehnici de eliberare emoțională: Vom utiliza Codul Emoțiilor, EFT și Belief Code pentru a elibera emoțiile captive și convingerile limitative care te țin blocat(ă) în trecut.
  • Vei beneficia de o călătorie de integrare: Vei învăța cum să integrezi experiențele copilului interior cu sinele tău actual, pentru a crea o viață aliniată și echilibrată.

De-abia aștept să ne vedem mâine la atelier și să continuăm călătoria noastră de transformare și vindecare. 

Pe curând,

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW