Îți este cunoscută practica Ho’oponopono?

ho oponopono aplicatie

Ho’oponopono este o practică hawaiană de vindecare și împăcare, care a devenit destul de cunoscută în ultimii ani. 

Ho’oponopono are la bază cuvintele “ho’o” (a practica, a face) și “ponopono” (dreptate, corectitudine). 

Astfel, metoda își propune să corecteze lucrurile într-o manieră simplă, prin asumarea responsabilității pentru propriile noastre acțiuni și sentimente, precum și pentru vindecarea și reconcilierea relației cu cei din jur și cu viața. 

Credința din spatele Ho’oponopono este că suntem toți conectați și că fiecare individ poartă responsabilitatea  pentru  binele colectiv și armonia din jur. 

Practica în sine înseamnă repetarea a patru expresii vindecătoare și cu vibrație înaltă:

? ?̂?? ???? ??̆?. 

? ?????̆-??̆.

? ????̦?????.

? ?? ??????.

Modul cel mai simplu în care te poți bucura de beneficiile acestei practici este să repeți aceste fraze în timp ce te concentrezi ??‍♀️ pe situația pe care vrei să o rezolvi sau cu gândul la persoana în relație cu care ai nevoie de vindecare sau împăcare. 

Astăzi vreau să-ți vorbesc despre o carte pe care o consider foarte valoroasă și care te poate ajuta să folosești mai ușor Ho’oponopono pe situațiile pe care le experimentezi, pe situațiile conflictuale foarte întâlnite în viața de zi cu zi. 

Este vorba despre cartea lui Nathalie Bodin (Ho’oponoponno), pe baza căreia eu am adaptat aceste formule de înțelepciune cu ajutorul EFT (Emotional Freedom Techniques) în scurte materiale video, de 4-7 minute. 

Și îți ofer acces la ele, gratuit, în ???????̦?? ? ?????̦?? ????????̆

Astfel, vei putea practica exercițiile pe rând (sunt 30 de materiale zilnice) sau în funcție de ce simți în fiecare zi. 

Vei găsi exerciții pentru ?̂???????̆, ??????̆????, mai multe exerciții pentru ???? și ????̦??, pentru emoțiile dinaintea unui ??????, pentru ?????? ?̂? ?????? și multe altele. 

Tot ce trebuie să faci este să descarci ???????̦?? ?????̦?? ????????̆? pe telefonul tău și vei primi acces instant. 

Și nu uita, dacă o descarci și lași un review, intri în tragerea la sorți ? pentru 3 sesiuni 1 la 1 cu mine (în valoare de 1.188 de lei). 

?? ?? ?????̆???? ???? ???????̦?? ??

Un comentariu

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW