Nu lăsa trecutul să îți dicteze viitorul! E momentul să te eliberezi de bagajul emoțional al relațiilor trecute.

Fiecare dintre noi are un trecut. Și nimic nu a fost întâmplător și nici inutil, te asigur. 

Tot ceea ce s-a întâmplat în trecutul tău, s-a întâmplat cu un motiv și a ajutat la creșterea ta și la dezvoltarea către persoana care ești astăzi. 

Doar că trecutul poartă cu sine și un imens bagaj emoțional. 

Dacă te gândești doar la copilărie, când nu erai „echipat(ă)” pentru a gestiona multe dintre situațiile cu care te-ai confruntat, bune sau mai puțin bune, poți să-ți dai seama câte emoții au rămas neprocesate. 

Copilul care erai nu a putut înțelege și depăși momentul când a fost refuzat atunci când și-a dorit foarte tare un lucru sau când mama a fost nevoită să meargă la muncă în loc să petreacă ziua cu tine în parc. 

Sunt momente mici care însă au lăsat o amprentă puternică în câmpul tău energetic. 

Motiv pentru care acum poate te simți respins(ă) sau abandonat(ă) în relațiile tale din prezent. 

Sunt lucruri mici și întâmplări uneori neînsemnate însă, pentru unii dintre noi, mai sunt și amintiri dureroase și multe emoții puternice pe care le resimțim atunci când ne gândim la trecut. 

Cum ar fi să te eliberezi de toată această povară?

Să lași să plece toate emoțiile blocate, precum și tiparele pe care acestea le-au creat în realitatea ta și te-au făcut să retrăiești aceleași situații similare? 

Când le poți procesa și le eliberezi vei putea merge mai departe, liber(ă) să iei propriile decizii și să creezi propria realitate.

Cum arată viitorul relațiilor tale? 

De cuplu, de prietenie, cu familia, cu colegii, cu copiii … 

Și cum ar arăta dacă trecutul nu te-au mai ține legat(ă) de o realitate care nu îți place?

Mi-ar plăcea să îmi răspunzi într-un mesaj scurt (iar dacă nu simți să împărtășești, te rog să îți dai voie să pui totuși pe hârtie, să te întrebi) dacă ești gata să te detașezi de trecut, să vindeci relațiile trecute și să deschizi calea către relații armonioase și pline de bucurie. 

Iar dacă ești gata, să știi că ai ocazia să faci acest lucru alături de mine, în luna mai. 

Pentru că formez o nouă grupă în programul VINDECĂ RELAȚIILE TRECUTE, un program intensiv în care lucrăm pe cele mai importante relații din trecutul tău. 

Motivul principal pentru care oamenii decid să elibereze emoțiile captive ce au legătură cu interacțiunile anterioare și relațiile semnificative este pentru a “repara” ceea ce nu merge în relația actuală sau pentru a-și găsi partenerul sau partenera cu care să construiască relația visată. Însă, în realitate, efectul curățărilor se simte, de multe ori, și:

  • În relația cu părinții și cu familia extinsă
  • În relația cu copiii
  • În relațiile cu prietenii și colegii, colaboratorii
  • În relația cu banii
  • În relația cu sine 

Pentru că, acele emoții captive, în special cele din relațiile cu părinții (care sunt primele și cele mai importante relații din viața unui om, fiind modul cum copilul face cunoștință cu lumea) au un ecou asupra tuturor ariilor vieții, nu doar în relația de cuplu. 

Te invit să ni te alături în ediția a VI-a a programului, pentru a te bucura de:

  • 5 ateliere de curățare energetică pe relațiile cu Mama, Tata, alte relații din copilărie, relațiile de cuplu și relația cu tine și corpul tău. 
  • 1 atelier de aliniere a chakrelor
  • 1 atelier BONUS (Convingeri care te opresc să ai relații vindecate)
  • 4 bonusuri exclusive și extrem de valoroase de la colaboratoarele mele (Alina Leonte, Ramona Croger, Adriana Tocaciu și Tunde Marton) 
  • Acces la înregistrările atelierelor pentru 3 luni și Acces în grupul de Whatsapp dedicat, unde poți pune întrebări și unde vei găsi susținere și inspirație. 

Încă este valabil prețul EARLY BIRD pentru înscriere (1.234 lei), însă, pentru că ești în lista mea, îți mai ofer 2 bonusuri, dacă te înscrii acum. 

Astfel, dacă te înscrii în programul Vindecă relațiile trecute acum, ai și prețul EARLY BIRD și aceste 2 bonusuri suplimentare în valoare totală de 534 lei. 

Doar că am disponibile doar 8 locuri în cadrul acestei oferte, astfel că, primele 8 persoane care dau click AICI și apoi se înscriu în program, primesc aceste 2 bonusuri imediat. 

Grăbește-te și prinde unul dintre locurile norocoase. 

Și de-abia aștept să lucrăm împreună pentru a te elibera de trecut și a primi armonia în relațiile prezente și viitoare. 

Pe curând,

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW