Sâmbăta trecută am susținut un Webinar gratuit pentru comunitate, în care am lucrat pe o temă foarte întâlnită la persoanele cu care lucrez și nu numai, “Copleșirea în fața prea multor posibilități”.
Ritmul vieții noastre este din ce în ce mai alert.
Avem acces cu ușurință la tot mai multe resurse, primim din exterior mesajul greșit că “trebuie să le facem pe toate”, iar social media ne prezintă de multe ori o imagine distorsionată, unde avem senzația că toți ceilalți se descurcă mai bine decât noi.
Că sunt părinți mai buni, că au success profesional, că reușesc să facă mișcare, să călătorească, să petreacă timp cu familia sau cu prietenii, să meargă la foarte multe evenimente culturale sau educative și tot așa.
Oare îți sună cunoscut?
Lista de lucruri de făcut este tot mai lungă, atât cu responsabilitățile din viața de zi cu zi, cât și cu lucruri care simți că ar trebui să le faci și nu rămâne niciodată timp sau nu ai energie să le începi.
Astfel de lucruri pot fi:
- Să parcurgi cursurile pe care le-ai cumpărat și nu ai reușit încă să le deschizi
- Să citești cărțile pe care le-ai cumpărat, dar ai sentimentul că nu ai niciodată timp pentru lectură
- Noi obiceiuri pe care ți-ar plăcea să le implementezi în viața ta: meditație, sport, gătit sănătos, recunoștință, etc
Am vorbit în Webinar despre toate acestea și despre faptul că nu e deloc ciudat dacă simți copleșire când te uiți la lista ta sau când te gândești la toate lucrurile acestea.
Doar că, acest sentiment nu ar trebui să te blocheze și să te facă să renunți, să crezi că, pur și simplu, tu nu ai timp sau energie ca să faci față tuturor sarcinilor și să te mai ocupi și de lucrurile care te-ar ajuta să evoluezi sau să-ți faci viața mai bună.
Acest sentiment de copleșire poate ajunge să te blocheze efectiv, să nu mai poți să faci nimic. Nici măcar nu mai ai putere să începi.
Multă vreme am crezut despre mine că sunt o persoană leneșă sau că pur și simplu nu sunt la fel de eficientă ca alte persoane.
Iar acum, sunt uimită și eu de cât de multe lucruri reușesc să fac într-o zi, de cât de multe lucruri importante reușesc să bifez și cât de repede evoluez acolo unde îmi propun.
Am împărtășit în webinar:
- Cum te poți organiza mai bine sau cum poți să descarci mintea de toate task-urile pe care știi că trebuie să le faci
- Cum să îți măsori și să îți apreciezi progresul în lucrurile importante pentru tine
- Cum schimbi energia astfel încât să eliberezi sentimentul de copleșire și să te deschizi către eficiență, ușurință și bucurie pentru rezultatele tale.
Dacă ai participat la Webinar, sunt foarte curioasă să îmi spui cum te-ai simțit după și cât de util ți-a fost atelierul pentru atenuarea sentimentului de copleșire.
Am eliberat astfel convingeri limitative și le-am inlocuit cu altele pozitive, am eliberat emoții și dezechilibre care susțineau sentimentul de copleșire. Este foarte posibil ca eliberarea aspectelor care au reieșit să-ți fie foarte utilă și ție.
Vreau să știi că parcurgerea înregistrării unui astfel de atelier sau a celor în care lucrez cu Codul Emoțiilor, EFT sau Body Code este foarte eficientă.
Sunt persoane care îmi transmit că au parcurs și de mai multe ori același atelier și de fiecare dată au simțit altceva, ca și cum s-ar elibera alte straturi de emoții captive sau blocaje sau, pur și simplu, au simțit să își pună o intenție diferită de fiecare dată.
Este lucrul energetic și, pur și simplu, eliberările pe care le facem acționează asupra ta și te ajută să eliberezi exact ceea ce ai nevoie în acel moment.
O comparație frumoasă pe care am auzit-o de curând a fost cu muzica. Muzica îți dă o anumită stare. De bucurie, de melancolie, de entuziasm, de tristețe, de fericire, fiecare melodie are darul de a te transpune într-o anumită stare și de a te face să simți o anumită emoție.
Și fie că ești în sală la un concert, fie că auzi la radio sau asculți în căști pe telefonul tău, melodia tot ajunge la tine și îți dă anumite stări sau emoții. Și dacă este live, dar și dacă o asculți ulterior.
Așa este și cu lucrul energetic, ba chiar în domeniul acesta este și mai profund.
Iar dacă simți să-mi împărtășești cum ți s-a părut, îmi poți scrie oricând, aici sau pe grupul de telegram.
Pe curând!
Dacă nu ai încercat niciodată să vizionezi un atelier al meu în înregistrare, ai ocazia să-l vezi pe acesta chiar acum.