Obiceiul Simplu care Mi-a Transformat Viața. Nu rata WEBINARUL gratuit!

Vreau să-ți povestesc despre o parte din ritualul meu de dimineață, mai exact despre un mic obicei care eu simt că mi-a schimbat viața pur și simplu. Un obicei care m-a ajutat să manifest dorințele mele și să trăiesc o viață mai împlinită și fericită.

 

Este vorba despre recunoștință. 

 

Dacă mă cunoști și ai participat la întâlnirile live cu mine, sigur m-ai auzit cel puțin o dată spunând că mă trezesc foarte devreme (la 5 dimineața) și că timpul acela în care sunt singură, pentru că restul familiei doarme, iar în casă este liniște, este cea mai mare binecuvântare pentru mine. 

 

Și este timpul pe care mi-l dedic mie și lucrurilor pe care le fac pentru a începe fiecare zi într-o stare bună, pentru a mă dezvolta, pentru a mă uita în interior, dar și la realizările mele și la ceea ce am deja în viața mea. 

 

Iar unul dintre obiceiurile pe care le practic zilnic este recunoștința. Pun pe hârtie motivele și lucrurile pentru care sunt recunoscătoare. 

 

Tu ai citit cartea mea, Relația Perfectă

 

Dacă ai citit-o, știi că recomand acolo să scrii zilnic de ce ești recunoscătoare partenerului tău. Vreau să-ți spun că din 2020 nu am oprit acest obicei, de a scrie zilnic mai multe motive de recunoștință pentru soțul meu și relația noastră este, pe zi ce trece, tot mai frumoasă!

În plus:

  • Scriu motive de recunoștință pentru copii, familie, oamenii pe care îi am în viața mea – și îmi dau seama mereu cât de norocoasă sunt pentru fiecare persoană care este în viața mea și cât de mult conteaza asta. Devin conștientă că nu sunt singură și că am oameni care mă susțin și pe care mă pot baza. 
  • Scriu recunoștințe pentru tot ce am în viața mea, pentru abundența de care mă bucur, în toate formele ei
  • Pentru realizările mele, dar și pentru faptele bune pe care le fac și care îmi permit să plantez semințe bune, care să-mi permită să-mi îndeplinesc obiectivele. Recunoștința față de mine, practic. Și pe măsură ce scriu, simt cum inima mea se deschide și mintea se liniștește. Acest simplu obicei mi-a schimbat complet perspectiva asupra vieții. În loc să mă concentrez pe ceea ce îmi lipsește, mă concentrez pe abundența care deja există în viața mea. Este uimitor cât de multă bucurie și liniște interioară îți poate aduce acest mic ritual.Pare prea frumos să fie adevărat?

 

Te invit astăzi să încerci și apoi să-mi spui cum este pentru tine. Timp de 7 zile, scrie, fie dimineața, fie seara înainte de culcare, 10 motive de recunoștință. 

Dacă vrei și mai concret, scrie:

  • 3 motive referitoare la partener
  • 3 motive referitoare la oamenii din viața ta
  • 3 motive referitoare la abundența de care te bucuri 

Și…

  •  cel puțin un motiv de recunoștință pentru tine. 

 

Accepți provocarea?

Ai auzit, probabil, de minunile recunoștinței. Dar dacă vrei să afli cum te poate ajuta să deschizi fluxul abundenței în viața ta și să cultivi o stare de bine și de bucurie, în fiecare zi, te invit alături de mine la un webinar foarte special. 

 

Vino Sâmbătă, pe 8 iunie, la ora 20:00, la webinar-ul „De la Recunoștință la Manifestare” pentru a afla:

 

  • cum te poate ajuta recunoștința să manifești viața pe care o dorești
  • care sunt blocajele care te împiedică să simți recunoștință în viața ta
  • cum elimini aceste blocaje și care sunt instrumentele pe care le ai la dispoziție

 

În plus, ai ocazia să lucrezi în direct cu mine, pornind de la blocajele tale, pentru eliberarea lor și deschiderea către manifestare și abundență. 

 

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înscrii, pentru a primi linkul de acces. 


Apasă butonul de mai jos și adaugă în calendar întâlnirea noastră, Sâmbătă, la ora 20.00.

Ne vedem sâmbătă!

 

Până atunci, nu uita de provocare. 

 

Începi să scrii 10 motive de recunoștință chiar astăzi?

iunie 2024 ateliere relatia perfecta eliberare emotionala

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW