Descoperă ce te așteaptă în luna iunie: programul atelierelor și o împărtășire personală

Zilele acestea am planificat câteva aspecte din business-ul meu și legate de Summit-ul pe care îl pregătesc pentru această vară. 

Cred că ai observat că îmi place să am totul planificat din timp și trebuie să-ți mărturisesc că asta îmi dă o liniște extraordinară. Să am totul stabilit și anunțat, astfel încât să îmi stabilesc restul lucrurilor în jurul acestor întâlniri cu tine și ceilalți membri din comunitate. 

 

Așa că, vei găsi mai jos și programul pe luna iunie, cu toate atelierele disponibile abonaților, dar și cele gratuite pe care le ofer, pentru a putea să îți planifici și tu programul și să decizi la care dintre ele vei fi prezent(ă).

 

Dar am o curiozitate. Care este relația ta cu organizarea și planificarea? 

Știi, sunt persoane care preferă să nu planifice, sau cel puțin nu pe termen lung, pentru că astfel se simt îngrădite. Plus, un program stabilit și asumat poate crea o anumită anxietate sau o teamă că poate interveni ceva și nu își vor mai putea respecta promisiunea. 

 

Povestește-mi cum este pentru tine, pentru că, în perioada aceasta, chiar adun idei, vreau să văd ce ar fi de interes pentru tine și ce ateliere ți-ar fi utile. Aleg mereu temele care sa te ajute cu cele mai importante blocaje. Poți lăsa și aici, la postarea de facebook, ideile tale de teme pentru atelierele viitoare, în funcție de provocările tale specifice. Iar acum, iată mai jos ce ți-am pregătit în luna iunie. 

 

04/06/2024, 17:00 – Atelier Body Code

Atelier cu plată. Lucrez live cu 3 dintre voi, prin tragere la sorți, pe provocarea pe care vreți voi. 

 

08/06/2024, 20:00 – Webinar Gratuit: De la Recunoștință la Manifestare

Nu uita să te înscrii AICI. Explorează puterea recunoștinței și cum o poți folosi pentru a manifesta realitatea pe care o dorești.

 

14/06/2024, 17:00 – Curăță energia inimii (Codul Emoțiilor)

Atelier cu plată. Eliberăm emoțiile captive care afectează energia inimii și ne deschidem către vindecare emoțională.

 

17/06/2024, 17:00 – Meditația Bucuriei (gratuit, 30 de minute) – vino în grupul de telegram sau descarcă aplicația relatiaperfecta pentru a primi linkul de participare.

 

18/06/2024, 17:00 – Schimbă tiparul mental de gândire (mai mult decât Codul Emoțiilor)

Un atelier plătit pentru a transforma tiparele mentale negative.

 

20/06/2024, 11:00 – Manifestă obiectivul tău 9/12 (Sistemul Semințelor)

 

20/06/2024, 19:00 – Bonus – Retreat Camps: Regăsește-ți bucuria vieții

Este un atelier susținut pentru comunitatea Retreat Camps, însă dacă vrei să vii și tu live, te rog să-mi răspunzi la acest email și îți trimit invitație pentru participarea live gratuit. Iar dacă ești abonat(ă), să știi că vei avea acces și la înregistrare, direct în contul tău. 

 

25/06/2024, 20:00Pășește în starea obiectivului îndeplinit (EFT)

Atelier cu plată. Folosim EFT pentru a intra în starea și în emoția obiectivului îndeplinit, pentru a grăbi procesul de transformare și atingere a dorințelor tale.Apropo, ai observat că am integrat și Sistemul Credințelor în atelierele cu plată?

 

Te aștept cu drag la oricare dintre ateliere iar calea cea mai ușoară de a accesa oricare dintre acestea, precum și toate materialele deja înregistrate de pe platformă și din aplicație, este să te abonezi.

Primești acces la acest “Netflix” al stării de bine, astfel că, timp de 30 de zile poți viziona 1,2, 5, sau chiar 10 ateliere dacă simți nevoia. Vii la ateliere live, vezi ateliere deja accesibile dacă temele îți par interesante, alegerea este a ta.

Doar 237 lei / lună*

*poți întrerupe oricând abonamentul și accesul rămâne până la finalul celor 30 de zile pentru care ai achitat deja.

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW