Pășește în starea obiectivului îndeplinit cu EFT

Probabil ai auzit despre cât de important este să te simți ca și cum ceea ce îți dorești s-a întâmplat deja. Aceasta este o tehnică puternică de manifestare care te ajută să atragi în viața ta rezultatele dorite.

 

Dar cum faci asta?

 

Cum să simți că deja ai casa visurilor tale când te uiți în jur și te frustrează lipsa de spațiu și faptul că nu îți place deloc cum arată casa ta actuală? 

Cum să simți că ai deja relația ideală când te întorci, seară de seară, la casa goală? 

Cum să simți că ai abundență în viața ta când datoriile se tot adună și pare că nu se vede nici o perspectivă la orizont?

 

În următorul nostru atelier, ce are loc vineri 28 iunie, Pășește în starea obiectivului îndeplinit, vom explora exact acest subiect și vei afla cum să folosești EFT (Emotional Freedom Techniques) pentru a crea această stare de bine și împlinire, lucru care te va aduce mai aproape de manifestarea realității pe care o dorești. 

 

EFT sunt tehnici eficiente care ajută la eliberarea blocajelor emoționale și la crearea unei stări mentale pozitive. Vom învăța împreună cum să folosim EFT pentru a ne conecta emoțional și mental cu starea de a avea deja ceea ce ne dorim, facilitând astfel manifestarea obiectivelor noastre.

 

Eu sunt din ce în ce mai fascinată de EFT și de ceea ce am creat pentru tine, atât în cadrul atelierelor cât și în cadrul Programului EFT pentru Succes Financiar, cu atât mai mult cu cât am decis, de curând, să îmi adâncesc cunoștințele și să mă certific și în Matrix Reimprinting. 

 

Cu siguranță voi reveni cu mai multe informații către tine, precum și cu povești din acest proces al meu, pentru că totul s-a întâmplat foarte repede. 

 

Această decizie de a merge mai departe cu un nivel aprofundat EFT a venit și din dorința de a organiza primul Summit EFT din România

 

Acest vis devine realitate, iar pe 10-11 august 2024, vom avea ocazia să transformăm vieți împreună. 

La EFT Summit 2024, vei afla de la cei mai buni experți cum să aplici tehnicile EFT pentru a reduce stresul și a îmbunătăți calitatea vieții tale. 

Tu poți participa gratuit la toate prezentările din cele 2 zile (10 experți de top au spus DA invitației de a participa alături de mine) și tot ce trebuie să faci este să te înscrii. (Te poți înscrie deja, chiar dacă pagina oficială este încă în lucru)

Dar până atunci, nu rata atelierul de vineri cu tema Pășește în starea obiectivului îndeplinit, la care, știi deja, cel mai ușor este să ai acces pe baza Abonamentului.

 

Te aștept cu drag să dăm culoare obiectivelor și viselor tale și să intrăm în starea cea mai potrivită pentru manifestarea lor!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW