Cum rămâi recunoscător când lucrurile nu merg cum vrei?

Cum te simți astăzi? Recunoscătoare pentru tot ce trăiești sau mai degrabă copleșită de provocările zilnice?

Mi-a scris cineva acum câteva zile că practică recunoștința și scrie zilnic, doar că sunt și momente când parcă uită de tot și pică în extrema cealaltă. Când lucrurile nu merg așa cum îți dorești, mai reușești să simți recunoștință sau mai degrabă te trezești în furie, frustrare, frică, anxietate?

Dacă nu ai reușit să participi la webinarul gratuit din 8 iunie, De la Recunoștință la Manifestare, să știi că încă mai poți viziona înregistrarea

Și chiar îți recomand să o faci, pentru că am povestit despre puterea recunoștinței și cum am reușit, chiar de curând, să rămân recunoscătoare chiar și când lucrurile nu mergeau deloc așa cum mi-aș fi dorit. Prin această atitudine, am reușit să manifest rezolvările necesare într-o situație complicată.

Sunt curioasă să aflu de la tine dacă ți-a plăcut și dacă te motivează să alegi recunoștința, cât mai des, în mod conștient în viața ta. 

Și mai am o surpriză pentru tine. 

Voi susține, astăzi, la ora 19:00,  un atelier în cadrul comunității Retreat Camps (disponibil doar pentru membrii plătitori) cu tema „Regăsește-ți bucuria vieții”.

Dacă ești abonat(ă) la Retreat Camps, poate că știi deja. 

Dar dacă ești abonat(ă) la mine, vestea bună este că vei găsi linkul de participare în cont și vei putea participa gratuit la acest atelier.

Vom lucra cu uneltele și tehnicile cu care deja te-am obișnuit pentru a redescoperi bucuria și vitalitatea în viața de zi cu zi.

Vii și tu?

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW