Simți că mediul tău te stoarce de energie? Află mai multe despre curățarea energetică a casei!

Ai simțit vreodată că pur și simplu nu te poți concentra sau relaxa într-un loc?

Sau că sunt locuri unde instant te simți bine, unde te simți relaxat(ă) sau poate super creativ(ă)?

Când vine vorba de casa ta sau de spațiul tău de lucru, poate că te gândești că dacă tu ești bine, și spațiul tău va reflecta acest lucru. Cu alte cuvinte, dacă lucrezi cu tine, cu energia ta, și ai grijă să te eliberezi de emoțiile care nu îți mai servesc, acest lucru este suficient pentru ca și casa ta “să fie bine”. 

Doar că nu e întotdeauna așa de simplu. 

Spațiul casei tale sau al biroului poate fi influențat sau încărcat energetic de diferite evenimente, emoții, sau entități. 

Evenimentele și emoțiile pot avea legătură cu tine sau nu. Uneori, au legătură cu alte persoane care locuiesc sau își desfășoară activitatea acolo sau care doar au venit o singură dată. 

Casa sau spațiul păstrează amprenta energetică a acelor evenimente sau emoții și, prin faptul că noi interacționăm cu această energie, ne influențează în diverse moduri. 

Curățarea energetică a casei este foarte importantă și ar fi bine să fie făcută periodic sau măcar când simți că e ceva ce nu e în regulă, că nu te simți bine în acel spațiu. Cum spuneam, atunci când simți că parcă nu te poți relaxa acolo, parcă nu ești creativ(ă), sau pur și simplu nu simți că îți face plăcere să fii în acel spațiu. 

Ce beneficii aduce curățarea energetică a casei?

Iată mai jos doar câteva dintre beneficiile unei astfel de curățări:

  • Creșterea vibrației. Curățarea energetică poate ridica vibrația și poate susține amplificarea energiei pozitive din casă, creând un mediu propice pentru creativitate sau dezvoltare personală și spirituală. 
  • Creșterea eficienței și productivității. Un mediu curat energetic te ajută să te concentrezi și să obții claritatea mentală de care ai nevoie, contribuind astfel la creșterea eficienței tale în efectuarea sarcinilor zilnice
  • Îmbunătățirea stării de spirit. Eliberarea energiilor negative te ajută să obții și să menții o stare bună de spirit și o energie pozitivă. În plus, un mediu curat energetic poate susține starea de sănătate a celor care locuiesc sau lucrează acolo, contribuind la reducerea stresului și a anxietății. 
  • Relații interpersonale mai bune. Eliminarea energiilor pozitive prin curățarea casei poate duce la îmbunătățirea relațiilor din familie sau între colegii de casă sau de birou, facilitând comunicarea și colaborarea în armonie. 

Eu fac acest lucru periodic însă, până de curând, nu m-am gândit să îți vorbesc despre asta. A apărut însă în discuție sub forma unei provocări a unei persoane cu care lucrez și mi-am dat seama că ar putea fi tare util, mai ales pentru tine, care deja lucrezi la curățarea propriei energii, pentru a-ți susține creșterea. 

Cum ar fi ca și spațiul în care petreci cea mai mare parte a timpului să-ți susțină echilibrarea și creșterea personală? 

Să-ți dea energia, creativitatea și concentrarea, atât de necesare pentru a lucra la obiectivele și visele tale?

Mâine, 5 aprilie, la ora 17.00, ne vedem la un atelier dedicat acestei teme, unde nu numai că vom vorbi despre acest lucru, ci vom și face curățarea spațiului, într-un mod foarte ușor. 

Ce zici, ne vedem?

Nu uita că acum poți avea acces la absolut toate atelierele pe care le susțin LIVE + la toată platforma (peste 80 de ateliere), la un preț special de 237 lei. 

Accesul este instant, din momentul în care finalizezi plata, astfel că, dacă vrei să poți intra live mâine, asigură-te că plătești astăzi sau mâine, pentru a primi link-ul de zoom. 

Ai acces la toate materialele de pe platformă timp de o lună, după care debitarea cardului se face automat, pentru încă o lună de acces la ateliere live și în înregistrare. 

Te aștept cu drag, mâine, la atelierul cu tema Curăță energia casei tale / spațiului tău

Nu uita că, doar în luna aprilie, dacă te înscrii la atelier, poți să mai inviți o persoană să intre live alături de tine. 

La fel și dacă eștI abonat(ă), în luna aprilie poți invita pe cineva să participe în direct, la fiecare atelier. 

Plantăm semințe bune, pentru acces la resurse, la stare de bine și creștere personală, nu-i așa?

Pe mâine, 

Îți doresc o zi minunată!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW