Te întrebi cum de unora pare că le iese totul în timp ce tu te lupți cu morile de vânt?

sistemul semintelor

Poate că lucrezi cu tine, faci acțiunile necesare însă tot nu reușești să obții ceea ce îți dorești.

Sunt mici schimbări pe care le poți face pentru a-ți asigura succesul acțiunilor tale. Ca atunci când uzi o floare și îi oferi lumină suficientă, ajutând-o să crească.

Începând de luna aceasta organizez o serie de ateliere care să te ajute să manifești lucrurile sau situațiile dorite, într-un mod plăcut și simplu.

Sunt 12 ateliere, câte unul pe lună și nu numai că îți voi prezența informații pe care le poți aplica imediat, dar discuțiile vor fi interactive, astfel încât să poți aprofunda conceptele prezentate.

Vei învăța cum să obții ceea ce vrei, fără ca altcineva să piardă ceva. Vom schimba mentalitatea de competiție și comparație către cooperare și susținere.

Ai posibilitatea să participi fie plătind înscrierea la fiecare atelier individual fie achiziționând pachetul cu cele 12 ateliere.

Las link de înscriere în comentarii.

Primul atelier are loc în data de 12 octombrie la ora 11. Costul atelierului este de 150 lei și îți oferă acces live + înregistrare.

Ești gata să afli un nou mod de a face lucrurile, care te ajută să obții ceea ce îți dorești, ajutându-i și pe cei din jur în același timp?

Vino la atelierul Manifestă obiectivul tău și dă-ți voie să afli un nou mod de a face lucrurile și de a-ți asigura succesul.

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW