Tu ai o rutină pentru igiena stării tale emoționale?

igiena emotionala

Asemenea dușului zilnic sau a întâlnirii recurente cu periuța de dinți, și gândurile și emoțiile noastre au nevoie de o rutină de îngrijire. 

De igienă, dacă vrei, a stării tale interioare. 

Este un aspect neglijat de multe ori sau avem așteptări nerealiste. 

Ne ocupăm puțin de suflet și apoi, o perioadă lungă nu mai facem nimic. Și ne mirăm apoi de consecințe. 

În plus, aud des oameni care sunt dezamăgiți de ei înșiși pentru că … “Am lucrat atât de mult cu mine și nu îmi vine să cred că încă mai reacționez așa!”

Eu aș vrea să te liniștesc și cred că și alte persoane care lucrează în domeniul dezvoltării personale sau coaching îți vor spune lucruri similare:

  1. E absolut normal să mai apară provocări și lucrul cu tine nu se termină niciodată. Așa cum … nici din igiena corpului nu te oprești la un moment dat și te aștepți să fie totul ok din acel moment.
  2. Este ideal să te ocupi de starea ta de bine periodic (și nu doar sporadic), să o prioritizezi și să găsești timp și resurse pentru ea.

Eu lucrez cu cateva tehnici pe care le pot încadra aici, la igiena gândurilor și emoțiilor. Pentru eliberarea emoțiilor captive, pentru depășirea blocajelor și corectarea dezechilibrelor. 

Și totuși … ghici ce? Și eu mai am provocări!

Văd însă progrese continuu și, atunci când mai iese ceva la suprafață, mă bucur că știu unde mai am de lucrat. 

Lucrez continuu cu mine, nu numai cu “uneltele” din trusa cu care vin oamenilor în ajutor, dar și cu alți experți, iar acest lucru mi-a prins bine mereu. 

Așa că, pregătesc un nou mod de lucru, care să te ajute să te întorci la tine și la acțiunile necesare pentru starea ta de bine, cel puțin o dată pe lună. 

Va fi o soluție accesibilă, și ca bani, și ca timp, astfel încât oricine să o poată accesa. 

Dacă sună interesant, lasă-mi un plus în comentarii și revin la tine când este totul pregătit.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW