Tu cum îți folosești timpul liber? 

Tu cum îți folosești timpul liber

Unii oameni citesc pe plajă… 

Eu, când am momente de relaxare, ori citesc o carte, ori îmi pun căștile și ascult un curs sau ceva pentru starea mea de bine. 🌞🎧

Este uimitor cât de mult poți transforma aceste clipe de liniște în momente de creștere personală și învățare. 

În loc să mă deconectez complet, aleg să folosesc timpul pentru a mă reconecta cu mine însămi și pentru a învăța lucruri noi care să îmi îmbunătățească viața.

Dacă și tu ești ca mine și îți place să îmbini utilul cu plăcutul, am creat un playlist special pentru tine!

Un playlist relaxant, dar și util pe care să îl iei cu tine, chiar și pe plajă. Conține 4 webinarii pe care le-am ținut în comunitate în ultima perioadă. 

  1. De la Recunoștință la Manifestare – Descoperă cum recunoștința poate deveni un instrument puternic pentru manifestarea dorințelor tale și pentru a aduce abundența în viața ta.
  2. Impactul Relațiilor cu Părinții în Viața Ta – Învață cum relațiile din copilărie influențează comportamentele și deciziile tale de adult, și cum să gestionezi aceste influențe pentru a trăi o viață mai echilibrată.
  3. Copleșirea în Fața Prea Multor Posibilități – Explorează tehnici eficiente pentru a gestiona multiplele oportunități și pentru a-ți prioritiza obiectivele fără a te simți copleșit(ă).
  4. Îndoiala și Autosabotarea – Află cum să depășești îndoielile interioare și tendințele de autosabotare, pentru a-ți atinge potențialul maxim.

Aceste webinarii sunt disponibile acum și le poți asculta oricând, oriunde, transformând fiecare moment liber într-o oportunitate de creștere personală!

Lasă-mi un comentariu și îți trimit și ție link-ul, cu acces imediat. 
Și chiar sunt curioasă dacă ți-a făcut plăcere să le asculți și unde ai ales să mă iei cu tine 😊!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW