Păstrează-ți echilibrul emoțional chiar și în vacanță!

Vara și-a intrat în drepturi și probabil că mai mult de jumătate din gândurile tale zboară către vacanțe, planuri de plecare la mare, la munte sau unde îți este drag să te bucuri de căldură sau să te ascunzi de ea. 

În această perioadă, e ușor să te lași purtat de val și să uiți de grija pentru tine sau obiectivele de dezvoltare personală. 

Te întreb sincer: cum e pentru tine vara? 

Poate că nu mai aloci bani pentru starea ta de bine din cauza cheltuielilor cu vacanța. Sau poate că programul tău este mult mai aglomerat și nu mai ai timp. 

M-aș bucura să îmi spui că nu se schimbă mare lucru.

Pentru că grija pentru tine nu ar trebui pusă pe pauză niciodată, indiferent de sezon. 

Continuarea acestui proces de dezvoltare personală și vindecare emoțională este esențială pentru a ne menține echilibrul și bunăstarea, chiar și atunci când suntem în vacanță.

Pentru mine, vara înseamnă multe plimbări, într-adevăr, pentru că profităm de vacanța copiilor pentru a călători, însă grija pentru mine nu se oprește deloc și nici munca mea cu voi, oamenii dragi din comunitate. E adevărat că mă adaptez și organizez totul astfel încât să mă bucur și de timpul cu familia. 

De exemplu, în luna august, nu stabilesc în avans datele atelierelor. Mai ales că și abonații mai sunt plecați, așa că vom decide împreună când ne vedem, pentru cele 5 ateliere live ale lunii. 

Și, oricum, atelierele sunt înregistrate, așa că tu alegi dacă le vezi mai târziu, pe plajă, la piscină sau la umbră sub un copac înalt. 💭

Până atunci însă, în iunie și iulie știi la ce să te aștepți și care sunt datele atelierelor, așa că alege-le pe cele care sunt de interes și, cu ajutorul abonamentului, ai acces la oricare dintre ele decizi să te alături. 

Mâine ne vedem la un atelier Codul Emoțiilor, la ora 17:00  și vom lucra la “Schimbarea tiparului mental de gândire”. 

Vom identifica și elibera emoțiile captive care te țin blocat(ă) în tipare de gândire care nu numai că nu îți susțin creșterea, dar mai și creează o realitate pe care nu o dorești. 

Aștept cu drag să ne vedem la atelierul de mâine sau la oricare dintre atelierele următoare, să lucrăm împreună, pentru a crea viața și relațiile pe care le meriți. 

Pe curând!

iunie 2024 ateliere relatia perfecta eliberare emotionala

P.S. Astăzi vii la Meditația Bucuriei? La ora 17:00 (Ro)?

Invitația te așteaptă aici în grupul Telegram.

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW