Tu știi ce convingeri au prins rădăcini în subconștientul tău?

Tu crezi că ești conștient(ă) de toate convingerile care îți guvernează viața? 

Unele dintre ele sunt utile pentru că îți dau putere să îți urmezi visele și te ajută să-ți construiești încrederea că orice provocări ai întâlni, vei reuși să te descurci. Astfel de convingeri nu numai că e bine să rămână acolo, dar chiar ar fi bine să le întărești constant, adăugând dovezi ale veridicității lor, prin micile succese pe care le obții.

Doar că, din nefericire, cu toții avem foarte multe convingeri care ne țin în loc. Majoritatea sunt moștenite, preluate sau vin din conștientul colectiv. Cu alte cuvinte, nu îți aparțin, nu au legătură cu tine și totuși îți influențează viața și determină realitatea pe care o poți experimenta în această viață. 

Sunt și convingeri bazate pe experiențele tale trecute, dar asta nu le face adevărate. Dacă, atunci când erai foarte tânăr(ă) ai pornit o afacere și ai eșuat, asta nu înseamnă că „afacerile nu sunt pentru tine”, că „e imposibil să faci o afacere profitabilă” sau că „nu are rost să încerci, falimentul este inevitabil”. 

Iar dacă prima iubire s-a terminat cu o despărțire și ai avut inima rănită, nu înseamnă că „iubirea dispare”, „toate relațiile se termină prost” sau că „nu ești vrednic(ă) de iubire”. 

Sunt doar câteva exemple, dar sunt atât de multe convingeri false și nefondate care se nasc din situații mai puțin plăcute, încât merită să te întrebi care sunt acele convingeri care te țin în loc, iar dacă se bazează pe o situație de genul acesta, să vezi că faptul că s-a întâmplat ceva o singură dată nu înseamnă că așa va fi mereu.

Cum ne influențează convingerile?

Subconștientul tău este ca un depozit pentru aceste convingeri și stă la baza tuturor deciziilor tale conștiente. Poate ai impresia că iei decizii doar pe baza faptelor și datelor care sunt în fața ta. Dar adevărul este că acest sistem de convingeri, acest ghid subtil acționează ca un filtru care îți permite să vezi doar informațiile care sunt în acord cu aceste convingeri. 

Așa că te invit astăzi să te uiți la convingerile tale sau chiar să pornești de la rezultatele tale și acolo unde nu ești mulțumit(ă) să te întrebi ce convingeri te țin departe de ceea ce îți dorești. 

Ce consecințe negative vezi pentru obiectivele tale împlinite? Ce îți este teamă să pierzi dacă ajungi să ai succesul pe care spui că îl dorești?

Sunt doar 2 întrebări care te pot ajuta să identifici eventuale convingeri limitative. 

Apoi, e momentul să le demontezi, dacă acest lucru este posibil la nivel rațional, sau să lucrezi la eliberarea încărcăturii emoționale din jurul lor. 

Dacă subiectul este de interes, te rog să-mi dai un reply pentru a-ți povesti mai multe despre eliberarea de convingeri negative sau care te țin în loc și departe de viața pe care o dorești. 

Până atunci, dacă ești deja în programul EFT pentru succes financiar, știi deja ce ai de făcut. Exercițiul din ziua 4 este conceput special pentru a înlătura emoțiile legate de convingerile negative și pentru a te ajuta să înlocuiești o convingere negativă cu opusul ei sau cu o convingere pozitivă, care să te susțină în creșterea ta.

Și nu uita că azi, la ora 17.00 ne vedem la întâlnirea noastră obișnuită, Meditația Bucuriei. Accesul este gratuit pentru toată lumea, iar link-ul de acces va fi postat AICI

Iar dacă nu știi ce presupune exact, ori vii direct și te prinzi din mers, ori mă poți întreba, tot pe grupul de telegram ca să-ți răspund imediat. 

Vino în grup și nu uita să intri live cu noi la ora 17.00.

Pe curând!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW