Mâine ne dezbrăcăm de energiile anului 2023. Vii și tu?

Gata, e momentul să ne apucăm de treabă serios, pentru a face din 2024 cel mai bun an de până acum. 

Ai scris obiective, ai scris poate motive de recunoștință pentru 2023, pentru a porni cu dreptul în noul an. 

Acum e cazul să te asiguri că faci curat și în energia ta. 

Fiecare an vine cu provocări și învățăminte, iar uneori acestea pot lăsa urme energetice asupra ta. 

Înainte de a te aventura în noul an, este important să te cureți emoțional și să te eliberezi de orice energii negative care s-au acumulat în decursul anului trecut.

Faci astfel loc pentru o nouă perspectivă, plină de optimism pentru anul care vine.

Conștientizarea acestei nevoi este foarte importantă. Nu este nevoie să îți reamintești sau analizezi situațiile care au lăsat în urmă un bagaj emoțional și nici să le analizezi pentru a schimba gândurile și emoțiile legate de acestea. 

Este de ajuns să accepți să te eliberezi de toate energiile care nu îți mai folosesc, de emoțiile captive și de blocajele care în 2023 te-au ținut departe de realizarea obiectivelor tale. 

E momentul să te detașezi de toate acestea, să păstrezi lecțiile învățate pentru a putea merge mai departe cu mai multă claritate, dar fără încărcătura negativă asociată situațiilor care nu au ieșit așa cum ți-ai dorit. 

Cum?

Vino la atelierul de mâine și vei vedea exact. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii, cu intenția de a te elibera de energia anului 2023, iar de restul mă ocup eu. 

O minte și un spirit clare și eliberate de tot bagajul emoțional negativ pot fi fundația pentru a atinge succesul în orice domeniu al vieții. 

Așa că, înainte de a visa la viața ta cu toate obiectivele împlinite, vino să facem loc pentru ea. 

Eliberează-te de energia anului 2023, dezbracă-te de haina veche a anului ce a trecut și fă loc pentru haina nouă și strălucitoare a anului 2024. 

Ne vedem mâine, la ora 20:00 (RO) pentru un atelier de curățare energetică ce îți va da energia să planifici anul 2024 cu încredere și bucurie. 

Tema atelierului este Dezbracă-te de energiile anului 2023 și este un atelier cu plată, disponibil atât abonaților cât și persoanelor care se înscriu punctual pentru acest atelier. 

Dacă nu ai mai lucrat cu mine până acum, scrie-i Florinei (pe Whatsapp sau telegram la +33 6 31 73 10 11) și vezi dacă poți participa gratuit, live, la acest atelier. 

La fiecare atelier ofer un număr limitat de locuri pentru persoane care nu au mai lucrat cu mine, așa că grăbește-te și trimite un mesaj să vezi dacă te încadrezi. 
Încă mai poți accesa abonamentele, Emoții în Echilibru sau All Inclusive sau te poți înscrie doar la acest atelier, apăsând butonul de mai jos:

Te aștept cu drag la primul atelier de anul acesta, un atelier care te va pregăti să pornești în noul an cu încredere și entuziasm. 

Dedică-ți timpul necesar pentru a te conecta cu tine și a cultiva un spațiu interior plin de lumină și pozitivitate. 

Pe curând!

IANUARIE RELATIA PERFECTA

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW