Ești aliniat(ă) cu obiectivele tale pentru 2024?

Sper ca ai reușit să intri live sau să vezi înregistrarea atelierului de vineri. Ne-am dezbrăcat de energia lui 2023 și, deși este o metaforă, s-a simțit cât se poate de real. E uimitor cât de multă energie nepotrivită rămâne cu noi și o ducem mai departe, în toate proiectele noastre. 

Dacă nu ai reușit să vizionezi încă și ești abonat(ă), ai înregistrarea în contul tău din platformă

Iar acum, cu energia curată și cu entuziasmul noului an, e momentul să îți finalizezi lista de dorințe / obiective pentru 2024. 

Poți stabili obiective în toate ariile vieții, cât mai detaliat, pentru a-ți fi foarte clar ce anume vrei să obții, cum vrei să arate viața ta, cum îți dai seama că ai ajuns acolo unde îți dorești. 

Astfel, gândește-te la:

 • Carieră sau afacere, venituri, investiții, recunoaștere socială
 • Relație de cuplu, relații cu prieteni, colaboratori, cerc social
 • Educație și evoluție, dezvoltare profesională și personală
 • Sănătate, obiceiuri legate de mișcare și corp
 • Viața familială
 • Călătorii și aventuri 
 • Creativitate și hobby-uri
 • Managementul timpului și organizare

Eu cred că nu există limită pentru câte lucruri îți propui, este important însă apoi să prioritizezi de ce te ocupi mai întâi. Pentru că, deși susțin lucrul energetic și îl văd foarte important pentru echilibrarea noastră, pentru a ajunge acolo unde îți dorești, este nevoie și de acțiuni concrete. 

Curățarea energiei te ajută să ai claritate, să te eliberezi de emoții captive și blocaje, să lași în urmă convingeri care te împiedicau să acționezi și astfel, să crești șansele ca ceea ce faci să te ducă în direcția potrivită.

Și pentru că focusul meu în lucrul cu tine este, în cea mai mare parte a timpului, pe relații, te îndemn ca și în aria relațiilor să îți stabilești obiectivele cât mai detaliat. 

Fie că ești singur(ă) și cauți un partener sau ești într-o relație, dar nu e totul perfect, e nevoie să fii cât mai specific(ă) în descrierea situației ideale. 

Să nu spui doar “vreau o relație” sau “vreau să fiu fericit(ă) în relație”. Ci să descrii ce înseamnă asta pentru tine. 

 • Cât timp vrei să petreci împreună cu partenerul tău? Cum petreceți timp de calitate împreună?
 • Cum sunt conversațiile voastre? Te ascultă, te susține în tot ce faci? Dar tu pe el / ea?
 • Unde vă petreceți vacanțele? Singuri sau împreună cu un grup de prieteni?
 • Ce hobby-uri aveți în comun? Ce faceți separat și cum vă organizați programul?
 • Cum se împart responsabilitățile în relație?
 • Cum gestionați momentele de singurătate sau nevoia de spațiu personal? Cum găsiți echilibru între personalitatea fiecăruia și timpul petrecut împreună?

Sunt doar câteva exemple, însă sper că vor fi un punct bun de pornire pentru definirea detaliată a obiectivelor tale. 

Asta te va ajuta și să alegi acțiunile necesare pentru a ajunge acolo unde îți dorești. 

În plus, te va ajuta să-ți dai seama și de progres. Pentru că, un obiectiv ca “fericire în relație” e greu de cuantificat. Dar dacă descrii aspecte ca cele de mai sus, îți va fi ușor să observi cum lucrurile în relația ta se apropie tot mai tare de ceea ce ai descris. 

Apoi, nu rata atelierul de mâine, 12 ianuarie, unde îți vei alinia energia la obiectivele tale. 

Până atunci ai ocazia să pui pe hârtie obiectivele cele mai importante pentru anul acesta și astfel să lucrezi exact pe cele mai importante obiective ale tale. 

Atelierul Aliniază-ți energia pentru obiectivele anului 2024 are loc online, pe data de 12 ianuarie, la ora 17.00. Mi-ar plăcea să fii prezent(ă) online, ca să schimbăm și câteva cuvinte, dar dacă ora nu ți se potrivește, să știi că atelierul este la fel de puternic și dacă îl vizionezi în înregistrare. 

Atelierul este accesibil abonaților la Emoții în Echilibru, precum și celor din All Inclusive pentru starea ta de bine

Abonamentele fac accesul la ateliere mult mai avantajos, iar dacă iei dezvoltarea ta și starea ta de bine în serios anul acesta, abonamentul te ajută să rămâi disciplinat(ă) și să îți faci timp pentru tine, lună de lună.

ianuarie relatia perfecta ateliere

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW