Vrei mai mulți bani? Profiți de oportunități sau simți că trec pe lângă tine?

Cred că nu există persoană care să răspundă NU la întrebarea “Îți dorești mai mulți bani?”

Sigur, unii își doresc mai mult, sau au nevoie mai mult de o astfel de realizare, iar pentru alții, dacă deja au sume impresionante de bani, poate că e ca un joc. 

Însă, oricum ar fi, atunci când îți dorești mai mulți bani, de multe ori e nevoie să fii atent(ă) la oportunitățile care apar în viața ta. 

Oportunități de a-ți schimba jobul cu unul mai bine plătit, oportunități de a învăța noi abilități care să îți deschidă ușile către o avansare sau un job mai căutat, colaborări care să-ți aducă venituri suplimentare, idei de afaceri profitabile și așa mai departe. 

Unii oameni ar spune că sunt la tot pasul. Iar alții că nu e așa de ușor și că nu au mai întâlnit o oportunitate bună de ani de zile. Oare cum este de fapt? 

Vorbesc des despre energie și la fel o să fac și astăzi. 

Pentru că acele oportunități sunt tot energie sau, mai exact, au o energie aparte, iar pentru a le “vedea”, e nevoie să fii și tu în energia potrivită. 

Să fii pe vibrația potrivită, pentru a putea identifica și profita de acele oportunități. 

Sunt momente sau situații în care pur și simplu nu vezi nici o oportunitate de a-ți schimba nivelul financiar, de a-ți crește veniturile, de exemplu. 

Dar totuși, în jurul tău sunt tot timpul oameni care, poate, spui tu, au mai mult noroc. Ei cum de au văzut oportunitățile și cum de au putut să profite de ele?

Posibilitatea de a vedea astfel de șanse în viața ta este influențată  de energia ta. Dacă ai blocaje energetice sau credințe limitative, pur și simplu nu vei vedea oportunitățile care îți ies în cale. Și chiar și atunci când le vezi, frica de eșec sau de succes, tiparele mentale și convingerile limitative s-ar putea să nu te lase să profiți de ele. Sau să amâni foarte mult, până când acea oportunitate nu mai este atât de atractivă, sau până când alții ți-au luat-o înainte. 

Dacă îți dorești să-ți crești veniturile și vrei să poți vedea oportunitățile din jurul tău, e nevoie să îți schimbi energia. 

Să te eliberezi de blocaje. 

Să eliberezi emoțiile captive ce au legătură cu oportunitățile financiare. 

Să schimbi convingerile limitative  / să pui în loc convingeri care te susțin. 

Să depășești fricile ce te țin în loc și nu îți dau voie să profiți de șansele care îți apar în cale. 

Cum faci toate acestea?

Iată oportunitatea pe care o așteptai. 

Pe 23 aprilie la ora 17.00 te aștept la un atelier cu tema „Deschide-te Oportunităților de Creștere a Veniturilor”, un atelier în care vom lucra cu EFT pentru eliberarea blocajelor și deschiderea către noi oportunități financiare. 

Te aștept cu drag, fie să te înscrii doar la acest atelier AICI, fie să te abonezi, AICI, pentru a primi acces la toate ateliere live pe care le susțin + toate atelierele disponibile pe platformă și în aplicație (peste 80 de ateliere). 

Dacă vii doar la acest atelier, vei plăti 180 lei și poți să mai inviți o persoană să participe live alături de tine (ofertă valabilă doar în luna aprilie). 

Dacă alegi abonamentul, ai acces la 5 ateliere live pe lună + tot ce este pe platformă și plătești doar 237 lei pe lună (este un preț promoțional, valabil doar pentru un număr limitat de persoane). 

Avantajul aici este că dacă te abonezi la acest preț, eu îți păstrez acest nivel al costului abonamentului, pentru oricât timp alegi să rămâi abonat(ă).

Este o oportunitate cu care e posibil să nu te mai întâlnești curând, așa că ar fi bine să profiți. Atelierul EFT din data de 23 aprilie te va ajuta să fii în energie potrivită pentru a atrage noi oportunități și pentru a avea deschiderea și curajul să te și bucuri de ele.

Ne vedem, curând!

Până atunci, te invit să îți pui o intenție pentru creșterea veniturilor tale. 

Care este nivelul de venituri la care ai vrea să ajungi?

În ce mod /moduri crezi că ai putea să ajungi la acel nivel?

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW