Abonamentul tău devine și mai valoros în aprilie: Invită un prieten la ateliere!

Ne apropiem de luna Aprilie și acum te poți abona pentru a participa la atelierele pe care ți le-am pregătit. 

În plus, am câteva surprize despre care vreau să-ți povestesc. 

Una dintre ele este că, doar în luna aprilie, poți lua cu tine, LIVE la ateliere, un prieten, o prietenă, o colegă, pe oricine vrei și crezi că i-ar fi util să lucreze cu mine. Da, adică și la Body Code, unde are posibilitatea să lucreze în direct cu mine. 

Cum funcționează mai exact?

Dacă nu te-ai abonat, te înscrii la atelier și apoi îmi trimiți adresa de email a persoanei cu care dorești să vii, iar eu o înscriu gratuit. Astfel, va primi linkul de acces și va avea și acces la înregistrare direct din platformă sau aplicație.

Dacă ești ABONAT(Ă), indiferent de tipul de abonament, poți veni la fiecare dintre atelierele incluse cu un invitat. 

Dacă ai Abonamentul EFT pentru o Viață Împlinită, îmi spui pe cine inviți la atelierul din 23 aprilie, “Deschide-te Oportunităților de Creștere a Veniturilor”, cu cine împarți șansa de a-ți crește veniturile în perioada următoare. 

Dacă ai Abonamentul Emotii în Echilibru, ai 3 ateliere la care poți invita aceeași persoană sau poate persoane diferite, câte una la fiecare atelier. Tu alegi cum consideri potrivit.

Iar dacă ai Abonamentul ALL INCLUSIVE pentru Starea Ta de BINE, ai 5 ateliere la care poți invita o persoană dragă, sau … poate 5 persoane diferite. 

Ai ocazia să contribui la starea de bine a altei persoane, dându-i posibilitatea să experimenteze curățarea energetică și echilibrarea energiei din corp și să împărtășești propriul progres cu o persoană dragă.

Deci, nu uita să mă anunți pe cine vrei să inviți la ateliere. 

Îți las mai jos și programul pe luna viitoare, iar dacă nu te-ai abonat încă, grăbește-te, pentru că începem luna în forță, cu un atelier Body Code, pe care sunt sigură că nu vrei să îl ratezi.

APRILIE 2024 RELATIA PERFECTA

2 aprilie, ora 17.00 – Atelier Body Code

5 aprilie, ora 17.00 – Curăță energia casei tale / spațiului tău –  Codul Emoțiilor

6 aprilie, ora 20.00 – Copleșirea în fața prea multor posibilități –  ATELIER GRATUIT

8 aprilie, ora 17.00 – Meditația Bucuriei – sesiune Gratuită

23 aprilie, ora 17.00 – Deschide-te Oportunităților de Creștere a Veniturilor  – EFT

25 aprilie, ora 17.00 – Manifestă obiectivul tău 7/12 – Sistemul Semințelor

30 aprilie, ora 17.00 Abundență și Credințe Limitative: Eliberează Convingerile care îți Blochează Prosperitatea –  Codul Emoțiilor

Sunt curioasă, cum ți se par temele de luna aceasta? 

Se potrivesc nevoilor tale și provocărilor pe care le întâmpini în această perioadă?

În webinarul gratuit de luna trecută am vorbit și despre faptul că și casa ta are o energie proprie care e posibil să te susțină în proiectele tale sau, din contră, să te țină în loc. 

Mulți dintre voi mi-ați scris că vi se pare interesant subiectul și m-ați întrebat ce e de făcut atunci când simți că energia casei, a biroului, a spațiului tău, nu te susține. 

Dacă și tu ți-ai pus această întrebare, nu rata atelierul din 5 aprilie, pentru că exact despre asta vom vorbi. Și nu doar vorbim, dar lucrăm la echilibrarea energiei și eliberarea emoțiilor captive ce determină această situație. 

Te aștept, cu drag, la ateliere,

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW