Pachet Ateliere August 2024

Dacă dezvoltarea ta personală și starea de bine sunt pe lista de priorități, alege pachetul lunii, care îți oferă acces ... Arată mai mult
Pachet august 2024
Instructor
Dorela Iepan
0
0 recenzii
Detalii curs
Durată : Durata atelierelor
Conferințe : 1
Video : Durata atelierelor
Acces pe mobil și calculator
  • Descriere
  • Recenzii

Parcurge înregistrarea atelierelor din acest pachet sau abonează-te pentru a avea acces la toate atelierele disponibile.

Înscrie-te la următoarele ateliere gratuite și webinarii oferite comunității Relația Perfectă.

Ateliere de eliberare emoțională – acces înregistrări

Durata atelierelor: 60 minute

Format: Acces live și Înregistrare video, accesibilă imediat

Ateliere de curățare energetică folosind tehnicile Codul Emoțiilor, Body Code și EFT

Testează beneficiile atelierelor de grup, la un cost modic și cu disponibilitate imediată. După efectuarea plății, vei primi accesul la înregistrări.

Acest pachet îți oferă acces la ateliere (Codul Emoțiilor, Body Code, EFT), atât live cât și în înregistrare.  Accesul la înregistrarea atelierelor rămâne disponibil în contul tău.

Poți alege să participi live la aceste ateliere sau să urmărești înregistrarea 

În acest pachet ai inclus:

✔️ 1 atelier EFT

✔️ 2 ateliere Codul Emoțiilor

✔️ 1 atelier Body Code

✔️ Acces la înregistrări

Poți alege să cumperi acest pachet cu mai multe ateliere, ca un kit de gestionare a emoțiilor și de restabilire a echilibrului energetic.

Este o ocazie foarte bună, pentru că acestea sunt disponibile imediat. Pune în coș pachetul de ateliere și le poți parcurge chiar acum.

Poți participa live la următoarele webinarii organizate, gratuit, dacă te înscrii aici.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ATELIERELE DE GRUP?

Atelierele de grup sunt un bun mod de a începe călătoria ta de vindecare emoțională și de transformare, dar și un bun mod de întreținere a stării tale de bine. Poți participa doar la ateliere de grup, temele alese fiind relevante pentru majoritatea oamenilor din comunitate, sau poți să le combini cu sesiuni private, unde lucrezi pe situații foarte specifice din viața ta.

Atelierele de grup sunt foarte valoroase, deoarece, în cadrul unei sesiuni se eliberează între 50 și 80 de emoții. Având în vedere că într-o sesiune 1 la 1 se eliberează între 7 și 14 emoții, înțelegi de ce simți atât de intens curățarea din cadrul atelierelor de grup și cum rezultatele vin uneori instant.

Toate atelierele conțin o combinație de tehnici (Coaching, Codul Emoțiilor / Codul Corpului / Codul Credințelor, EFT, Meditație).

⚜️ În atelierele de Codul Emoțiilor, eliberăm emoții nerezolvate captive (tu te relaxezi, eu numesc emoțiile identificate, iar tu vei face mișcarea de pornire a impulsului de eliberare, cu mâna sau cu un magnet). Vor fi mai multe reprize, cu mici pauze, iar la final avem un mic exercițiu de EFT și o meditație scurtă, special creată pentru tema atelierului.
⚜️ În atelierele EFT folosim împreună tehnicile de eliberare emoțională pe tema specifică a atelierului (o serie de afirmații pe care le rostim în timp ce tapotăm puncte energetice specifice de pe corp).
⚜️ Atelierele de Body Code au o dinamică specială. Nu există temă pentru atelier, însă vom lucra specific pe situații propuse de 2 sau 3 persoane dintre participanți, eliberând tot ce iese la suprafață. Toți participanții vor beneficia de pe urma eliberărilor, bucurându-se de efectul spectatorului. Persoanele care vor lucra în direct și pot propune temele vor fi alese prin tragere la sorți.

Recomand, dacă programul îți permite, să fii prezent(ă) live la ateliere, deoarece ai ocazia să adresezi și întrebările tale, dacă timpul ne permite. Iar la Body Code, prezența live înseamnă că intri și în tragerea la sorți și pot lucra în direct cu tine, dacă numele tău este extras. 

Pentru parcurgerea atelierului ai nevoie doar de:

☑️ O agendă și un pix
☑️ O sticlă de apă sau o cană cu ceai, după preferințe
☑️ O cutie de șervețele
☑️ Un magnet de frigider (pentru atelierele Body Code și Codul Emoțiilor)

Relația Perfectă

FREE
VIEW