Descoperă Puterea Intuiției Tale: Atelier Live Mâine! Te-ai înscris?

Mâine ne vedem la un nou atelier Codul Emoțiilor. 

Continuăm lucrul nostru pe intuiție și potențial personal, în urma atelierului de săptămâna trecută, dedicat activării intuiției. 

Tu câtă încredere ai în intuiția ta?

Reușești să o recunoști? Și o urmezi imediat sau mai cauți confirmări în mintea conștientă și în realitatea exterioară înainte de a lua o decizie?

Sunt curioasă cum stau lucrurile la tine, pentru că, de fapt, ceea ce trebuie să facem nu este să activăm intuiția, ci să învățăm să o auzim și să căpătăm încrederea interioară de a acționa atunci când este cazul. 

Esența noastră interioară este un vast teritoriu neexplorat, plin de potențial și înțelepciune.

Este ca o bază de date imensă, cu înțelepciunea multor generații, la dispoziția ta. 

Iar tu ai acces la ea, doar că … de multe ori … te îndoiești de informațiile pe care ți le relevă. 

Între tine și această sursă infinită de cunoaștere și ghidare, între tine și potențialul tău real, între tine și intuiția ta stau doar emoții captive și blocaje energetice, convingeri negative bazate pe mintea conștientă, iar tu poți, acum, să eliberezi calea către acestea.

Primul pas l-am făcut săptămâna trecută. Dacă nu ai reușit să participi, să știi că înregistrarea este disponibilă în platformă abonaților, imediat după activarea abonamentului

Mâine, 14 mai, la ora 17.00, vino live la atelierului „Conectează-te la Esența Ta: Aprofundarea Potențialului și Intuiției” unde vom identifica și elibera emoțiile captive și credințele care te împiedică să-ți descoperi potențialul și să te conectezi la intuiția ta. 

👉 Vei scoate la suprafață resurse interioare pe care poate nici nu știai că le ai, îți vei da voie să te manifești în acord cu sinele tău autentic. 

👉Te vei conecta la vocea ta interioară care te poate ghida către cunoașterea de sine și către adevărul tău profund. 

👉Vei dobândi mai multă claritate mentală, vei lua decizii mai aliniate cu adevărul tău interior și vei activa puterea personală care îți va permite să depășești limitele și să te eliberezi de blocajele care îți stau în cale.

Ce spui, vii și tu?

Te aștept cu drag, fie să te înscrii doar la acest atelier, fie să te abonezi și să te bucuri în următoarele 30 de zile de participare live la toate atelierele + acces la atelierele deja disponibile pe platformă (mai multe de 80 de ateliere pe teme foarte valoroase). 

Te aștept cu drag, orice variantă ai alege!

Pe mâine!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW