Belief Code – Sesiune de Sistemul Credințelor

450,00 lei3500,00 lei

Sesiune de identificare, eliberare și înlocuire programe negative, convingeri limitative și credințe greșite de identitate folosind Sistemul Credințelor (Belief Code)

Eliberează-te de credințele care te țin în loc și creează spațiu pentru cele care te împuternicesc și te susțin să trăiești viața la potențialul tău maxim.

Belief Code® este o metodă sofisticată, cuprinzătoare de vindecare energetică, care se bazează pe principiile Emotion Code® și Body Code™.

Toate acțiunile, gândurile și deciziile tale au la bază mintea subconștientă și credințele adânc înrădăcinate acolo.

Sistemul Credințelor îți permite identificarea și eliberarea credințelor limitative, precum și înlocuirea acestora cu sisteme de gândire care îți susțin reechilibrarea și evoluția.

După ce ai ales și plătit sesiunea, o poți rezerva aici.

SKU: Nu se aplică Categorii: , ,

Descriere

belief code badge

Sesiune de identificare, eliberare și înlocuire programe negative, convingeri limitative și credințe greșite de identitate folosind Sistemul Credințelor (Belief Code)

Durată sesiune: 45 minute sau 60 minute
Format: online

Dacă îți sunt deja familiare Codul Emoțiilor și Codul Corpului (The Body Code) ca și metode de vindecare holistică, menite să identifice și să elibereze dezechilibrele cauzate de emoții captive și de alte tipuri de factori ce pot influența buna funcționare a corpului, cu siguranță Sistemul Credințelor va veni ca o surpriză foarte plăcută pentru a completa călătoria ta de descoperire interioară și de corectare a aspectelor care nu sunt așa cum îți dorești.

Mintea subconștientă controlează și influențează peste 90% din procesele corpului, iar  mintea conștientă mai puțin de 10%

Mintea subconștientă controlează emoțiile, instinctele și toate funcțiile vitale din corpul nostru și are o influență semnificativă asupra minții conștiente.

Mintea conștientă ne ajută în toate deciziile de zi cu zi, însă informația pe care se bazează este foarte atent filtrată de mintea subconștientă, care determină felul prin care îți construiești și vezi realitatea.

Mintea subconștientă este ca un spațiu de depozitare pentru toate convingerile, sistemele de gândire și programele mentale care ne guvernează viața. De majoritatea nici nu suntem conștienți dar ele se reflectă în viața noastră și în rezultatele noastre.

Dacă simți că faci tot ce ține de tine pentru a ajunge la rezultatele pe care ți le dorești și totuși conștientizezi că ceva te ține în loc, poate că este momentul să îți întorci privirea către sistemele tale de convingeri.

Metoda Belief Code (Sistemul de Credințe) susține practicanții certificați să pătrundă în mintea subconștientă pentru a identifica și elibera credințele nedorite, pentru a inversa sau înlocui sistemele negative (limitative) de gândire și pentru a crea spațiu pentru noi credințe care te împuternicesc și te ajută să îți atingi potențialul tău maxim în viață. 

Tehnica este foarte eficientă, fie că vrei să rezolvi anumite situații de sănătate, fie că vrei să îmbunătățești situația ta financiară sau vrei să faci schimbări în aria relațiilor, cu siguranță sunt convingeri limitative care se ascund în subconștientul tău și te împiedică să realizezi ceea ce îți dorești.

Scurtezi astfel drumul de la dorință la realizare, înlăturând blocajele ce ți-ar putea sta în cale.

Metoda Doctorului Bradley Nelson, Sistemul Credințelor te împuternicește să te eliberezi de limitările auto-impuse și să te deschizi către o viață trăită în abundență, sănătate și vitalitate, cu relații armonioase și activități interesante, din pasiune.

De câte sesiuni am nevoie și cât de des trebuie să ne vedem?

În funcție de situația pe care dorești să lucrezi și de gravitatea ei, numărul de sesiuni poate fi diferit. Eu recomand minim 5 sesiuni pentru a putea lucra în profunzime.

Frecvența recomandată pentru sesiuni este de 1 pe săptămână, dar nu mai mult de 2 pe săptămână. Dacă simți nevoia să lași mai mult spațiu între sesiuni, este în regulă să ne vedem și la 2 săptămâni sau o dată pe lună.

Ce este important de știut este că schimbările se simt imediat, chiar din prima sesiune. Uneori trebuie să identificăm mai multe sisteme de credințe înainte de a ajunge la nucleul credințelor limitative.

Chiar și dacă nu ai rezolvat problema pe care vrei să lucrăm chiar în prima sesiune, vor fi diferențe în felul cum te simți, atât fizic cât și emoțional.

În plus, chiar dacă pornim de la o provocare anume, e posibil să ajungem la cu totul altceva, acolo unde subonștientul îți spune ca e necesar să lucrezi acum.

Poți cumpăra o sesiune (60 de minute) sau un pachet ce conține 3 sau 5 sesiuni (60 de minute).

Dacă e prima oară când lucrezi cu mine, cu Sistemul Credințelor, alege prima sesiune cu preț special.

Dorela Iepan

Sunt Dorela Iepan, Emotional Healer, 
Practician Certificat în Belief Code, Codul Corpului (The Body Code) & Codul Emoțiilor (The Emotion Code), Practician Certificat EFT,
autoarea cărții
Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire și
creatoarea programului EFT pentru Succes Financiar
.

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de terapie și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Dacă simți că rezonezi cu mine, te aștept cu drag să lucrăm împreună.

După efectuarea plății programează sesiunea aici.

Informații suplimentare

Tip Sesiune

Prima Sesiune – 45 Minute, Sesiune standard – 45 Minute, Pachet de 3 sesiuni de 45 de Minute, Pachet de 5 sesiuni de 45 de Minute, Prima Sesiune – 60 Minute, Sesiune standard – 60 Minute, Pachet de 3 sesiuni de 60 de Minute, Pachet de 5 sesiuni de 60 de Minute

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Belief Code – Sesiune de Sistemul Credințelor”