Program de cuplu (pachet de vindecare emoțională pentru 2 persoane)

7200,00 lei

Program de cuplu (pachet de vindecare emoțională pentru 2 persoane)

Orice experimentăm în viața noastră (deci și provocările sau situațiile care nu ne plac) vine dintr-un dezechilibru energetic, cauzat de emoții captive, convingeri sau blocaje energetice de orice fel.
Și majoritatea pot fi eliberate, chiar foarte ușor.
Problemele în cuplu pot fi și mai rapid depășite atunci când ambii parteneri se eliberează de blocaje.

Cumpără pachetul complet pentru cuplu, ce conține în total 12 sesiuni (individuale și în cuplu). Vom lucra cu o serie de tehnici ce include Belief Code, Body Code, EFT și Codul Emoțiilor

În plus, la cumpărarea pachetului vei primi CADOU 2 exemplare ale cărții RELAȚIA PERFECTĂ – 28 DE ZILE SPRE IUBIRE.
După achiziționare, poți programa sesiunile, una câte una, în următoarele 6 luni.

Descriere

couple, love, feelings-2300099.jpg

Program de cuplu (pachet de vindecare emoțională pentru 2 persoane)

Eu spun mereu că schimbarea începe cu tine. Și că, dacă te vindeci pe tine, se va schimba și relația ta. Și asta pentru că ceea ce experimentezi tu și ce vezi în partener și în interacțiunea voastră este legat de bagajul tău emoțional. Este de ajuns oare să lucrezi doar tu? Este de ajuns pentru a schimba realitatea ta, până la un anumit punct. Pentru că și partenerul tău / partenera ta are propriul bagaj, propriile emoții captive și convingeri care, inevitabil, afectează relația voastră.

Cum ar fi dacă amândoi ați vindeca, în același timp, ceea ce vă împiedică să trăiți relația perfectă?

Pentru că lucrez deja cu parteneri de cuplu, dar separat, fiecare pentru propriile provocări și cu ritm diferit de lucru, am creat un pachet special care să vă susțină în procesul de transformare a relației. 

Indiferent cum sunt lucrurile acum sau cât de departe sunteți de relația de vis, eliberarea de blocaje emoționale va schimba cu totul felul cum vedeți relația și cum vă simțiți împreună.

Ce conține programul de vindecare pentru cuplu?

✔️ O sesiune de claritate de 60 de minute – vom discuta despre modul de lucru, despre obiectivele voastre comune și ne vom cunoaște înainte de a începe împreună

✔️ Câte o sesiune individuală pentru fiecare dintre voi – vom stabili obiectivele personale și vom începe lucrul pe blocajele și dezechilibrele identificate

✔️ 2 sesiuni împreună, în care vom lucra cu Body Code și EFT

✔️ Câte o sesiune individuală pentru fiecare dintre voi

✔️ 2 sesiuni împreună, în care vom lucra cu Body Code și EFT

✔️ Câte O sesiune individuală pentru fiecare dintre voi

✔️ O sesiune de încheiere, împreună

make, agenda, perform-6786080.jpg

În toate sesiunile, atât private cât și în doi, vom lucra, după cum este necesar, cu Codul Emoțiilor, Body Code, Belief Code și EFT. Tehnicile vor fi combinate în modul cel mai potrivit, în funcție de răspunsurile care ies la suprafață și obiectivele voastre individuale și de cuplu.

Toate sesiunile au durata de 60 de minute, iar programul îl stabilim împreună.

În plus, vor mai fi și alte tehnici și metode integrate. Este un pachet unic de armonizare a relațiilor, personalizat și adaptat provocărilor voastre individuale și de cuplu.

Cât de des trebuie să ne vedem?

Sesiunile le vom programa astfel încât să ne potrivim pe programul vostru, dar și pe disponibilitatea mea. Ritmul îl decideți voi, însă recomandarea mea este ca sesiunile incluse să fie efectuate la intervale de maxim 2 săptămâni.

Nu este nevoie să decideți totul de la început. Vom merge pas cu pas și stabilim următoarele întâlniri pe măsură ce lucrăm. 

relatia perfecta - 28 de zile spre iubire

Ai citit cartea Relația perfectă? Dar partenerul(a) tău(a)?

Cartea Relația Perfectă este o unealtă foarte valoroasă în această călătorie. Vă va ajuta să vă stabiliți intenția pentru programul de vindecare în cuplu, vă va ajuta să creați obiceiuri sănătoase care să vă susțină pe tot parcursul lucrului cu mine și va grăbi drumul către reușită. Dacă deja ai citit cartea și aplici lucrurile din ea, procesul va fi infinit mai ușor.

Așa că, pentru a mă asigura că vei avea rezultate rapid și eficient, vă invit pe amândoi să citiți cartea. Pentru a face lucrurile mai ușoare, la achiziționarea pachetului vei primi 2 cărți și 2 caiete de lucru, CADOU.

DĂ O ȘANSĂ REALĂ RELAȚIEI VOASTRE ȘI ELIBERAȚI-VĂ ÎMPREUNĂ DE BAGAJUL EMOȚIONAL ȘI DE DEZECHILIBRELE CARE VĂ ȚIN DEPARTE DE RELAȚIA ÎMPLINITĂ ȘI FERICITĂ PE CARE V-O DORIȚI AMÂNDOI!

Cumpără pachetul și programează prima sesiune de claritate pentru a ne cunoaște. 

Dorela Iepan

Sunt Dorela Iepan, Emotional Healer, Practician Certificat în Belief Code, Codul Corpului (The Body Code) & Codul Emoțiilor (The Emotion Code), Practician Certificat EFT și autoarea cărții Relația Perfectă – 28 de zile spre iubire.

Reunesc tot ce am învățat și experiența mea din peste 1000 de ore în sesiuni de terapie și vindecare 1:1, pentru a-i ajuta pe oameni să-și transforme viața și relațiile și să trăiască o viață în armonie, iubire și fericire.

Dacă simți că rezonezi cu mine, te aștept cu drag să lucrăm împreună.

După efectuarea plății programează sesiunea aici. Poți folosi acest link atât pentru sesiunile individuale cât și pentru cele împreună.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Program de cuplu (pachet de vindecare emoțională pentru 2 persoane)”