Cursuri

Sortează după:
Filtre

Categorie

Nou
sistemul semintelor manifesta obiectivul
Manifesta obiectivul - participă în programul Mastermind pentru a trece de la setarea intenției la îndeplinirea celor mai provocatoare obiective.
1 prelegeri
12 ore
Nou
ateliere de eliberare emotionala eft codul emotiilor body code
Ateliere
555 LEI 432 LEI
Atelierele din octombrie 2023 - Accesează 7ateliere cu tematici specifice oferite în direct, iar apoi rămâi cu accesul la înregistrare.
7 prelegeri
8 ore
Body Code - Accesează acest atelier de 80 de minute. Testează tehnicile folosite și experimentează beneficiile eliberărilor emoționale în grup.
1 prelegeri
80 minute
De la idee la reusita - Accesează acest atelier de 60 de minute. Testează tehnicile folosite și experimentează beneficiile eliberărilor emoționale ...
1 prelegeri
60 minute
Lasă în urmă procrastinarea - Accesează acest atelier de 60 de minute. Testează tehnicile folosite și experimentează beneficiile eliberărilor emoți...
1 prelegeri
60 minute
Manifesta obiectivul tău - alătură-te grupului de suport Mastermind timp de 12 întâlniri pentru a lucra la îndeplinirea obiectivelor tale.
1 prelegeri
60 minute
De la Confuzie la Claritate - Accesează acest atelier de 60 de minute. Testează tehnicile folosite și experimentează beneficiile eliberărilor emoți...
1 prelegeri
60 minute
Body Code - Accesează acest atelier de 60 de minute. Testează tehnicile folosite și experimentează beneficiile eliberărilor emoționale în grup.
1 prelegeri
80 minute
Shopping Cart
Scroll to Top