Se apropie luna iubirii! ❤ Te poți gândi la o persoană care merită mai multă iubire?

Iată-ne și la final de ianuarie, iar eu am inima plină deoarece atelierele lunii au fost pline de magie. 

Pentru luna februarie am ales tema iubirii, chiar dacă la momentul acela nu m-am gândit la Valentine’s Day sau Dragobete. Și asta pentru că eu cred că iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi. 

Mai specific, m-am gândit să începem cu iubirea de sine. 

Pentru că, dacă TU nu te iubești pe tine, cum ai putea crede și manifesta o realitate în care cineva te iubește? Și vom lega asta de sentimentul de merit, pentru că iubirea de sine și sentimentul de merit sunt profund interconectate și pot influența semnificativ modul în care ne raportăm la realitatea din jur. 

Dacă nu ești abonat(ă) încă, asigură-te că te abonezi cât mai repede pentru a putea participa live la atelierul din 2 februarie.

A te iubi pe tine înseamnă să te cunoști și să fii mereu preocupat(ă) de propria descoperire, să te accepți așa cum ești (chiar dacă asta înseamnă că decizi apoi să îmbunătățești anumite aspecte ce țin de abilitățile sau personalitatea ta). 

Înseamnă să ai compasiune pentru tine, să-ți vorbești și să te tratezi cu blândețe, să-ți înțelegi valorile și să le respecți, dar și să te pui pe primul loc.

Toate acestea sunt susținute de sentimentul de merit, dar îl și hrănesc. Fiecare moment în care decizi să-ți arăți ție iubire întărește sentimentul că meriți.

Spre finalul lunii abordăm și subiectul relațiilor toxice. Ai să înțelegi de ce iubirea de sine și sentimentul că meriți tot ce e mai bun te pot ajuta să te eliberezi de dependența de relații toxice. Pentru că dacă tu te iubești pe tine, dacă ție îți place de tine și te consideri important(ă), știi că meriți iubire, respect, susținere, crezi că mai poți accepta să stai într-o relație toxică? 

Iar în privința domeniului financiar, nu vom pierde ocazia nici luna aceasta să mai punem o cărămidă la creșterea ta financiară. Chiar dacă tema sugerează că dărâmăm ceva și nu construim, de fapt doar facem loc pentru mai mult. 

Vom lucra cu EFT pentru spargerea tavanului de sticlă, acel prag imaginar al veniturilor tale, pe care pare că nu reușești să-l depășești. Cum luna trecută am resetat termostatul financiar*, acest atelier te va ajuta să îndepărtezi limitele invizibile care nu te lasă să crești pe plan financiar. *Abonamentul All Inclusive îți oferă acces și la înregistrările atelierelor de luna trecută.

ateliere de eliberare emotionala

Activează abonamentul tău pentru luna februarie și vino să participi în direct la atelierele care ți se potrivesc și simți că te-ar ajuta să te dezvolți și să rezolvi situațiile cele mai presante din viața ta. 

Poți alege Abonamentul lunar EFT pentru o Viață Împlinită (234 lei în prima lună și apoi 99 lei/lună) și primești acces și la  programul EFT pentru Succes Financiar.

Poți participa la 3 ateliere pe lună (Codul Emoțiilor și Body Code) cu Abonament lunar Emoții în Echilibru (237 lei/lună)

Sau poți participa la toate atelierele de mai sus, cu acces la toate înregistrările din platformă pe toată perioada valabilității abonamentului, cu abonamentul All Inclusive pentru Starea Ta de Bine

* prețul unui atelier individual este 180 lei.

Alege abonamentul care ți se potrivește și vei primi, după abonare, toate detaliile necesare participării în direct, la atelierele incluse. 

Pe curând!

Lasă un răspuns

Relația Perfectă

FREE
VIEW